Movie Trailers

Nobody’s Fool Trailer

Tyler Perry schreef, produceerde en regisseerde de film, maar de Nobody’s Fool trailer laat de eerste beelden zien

Nobody's Fool Trailer
Bron: Amazon, IMDB & Paramount Pictures | Nobody’s Fool

De ene na de andere komedie wordt gemaakt. Dit keer regisseert, produceert en heeft Tyler Perry weer komedie geschreven waarbij je de lachspieren niet kan stoppen. ‘Nobody’s Fool trailer’ is uit en daarin zie je een cast waar je u tegen zegt. Met opkomende actrices als Tiffany Haddisch tot en met de iconische actrice Whoopi Goldberg.

Het verhaal dat wordt verteld in de ‘Nobody’s Fool trailer’ is dat de zus van Danica terug is nadat zij in de gevangenis had gezeten. Het leven dat Danica heeft opgebouwd gaat heel goed. Zij heeft een goede baan, en staat op het punt om als donkere vrouw de eerst VP te worden. Het enige wat ontbreekt lijkt een man die haar lief heeft.

Een jaar lang heeft Danica contact met een man, alleen is er nog geen persoonlijk contact geweest. Haar zus wilt achterhalen of deze man bestaat. Want zij heeft het gevoel dat er een Catfish achter zit. De onderste steen moet bovenkomen en daar gaan de twee zussen op onderzoek uit.

Zoals verwacht speelt Tiffany Haddisch de rol van de luidruchtige zus die als een kamerolifant in iedere scene binnen komt. Tiffany schreeuwt en laat mensen soms met het schaamrood op de kaken achter nadat zij een grap heeft gemaakt. Dat kan het karakter zijn van de rol, maar dat zag je ook in de film ‘Girls Trip‘. Ik ben benieuwd of zij een andere kant van zichzelf laat zien in ‘Night School‘.

Dit zijn de jaren dat Tiffany Haddisch door gaat breken als komedie actrice

Dat zij als komedie actrice door gaat breken is wel duidelijk, want voor 2018 heeft zij nog drie films klaar staan. En voor volgend jaar nog vier films. Met daarbij nog twee televisie series. Een drukke dame, die goed uit de verf weet te komen wanneer zij interactie heeft met andere karakters. Zoals haar moeder, gespeeld door Whoopi Goldberg. De scene die je in de ‘Nobody’s Fool Trailer’ ziet over de verbinding vond ik hilarisch.

Een exacte releasedatum voor Nederland is nog niet bekend. Vanaf 2 november is de film in ieder geval in de Amerikaanse bioscopen te zien. Ik ben benieuwd wat te het eind resultaat is, en mocht ‘Nobody’s Fool’ in de Nederlandse bioscopen komen, dan zit ik vooraan!

Latest Reviews

Ook interessant
Creative Blog
Lorenz Valentino wordt beste vrienden met celebrities