Dit zijn de nominaties van Raspberry Awards 2018

De nominaties voor de slechtste films en acteurs zijn bekend gemaakt van de Raspberry Awards 2018

Nominaties Raspberry Awards 2018
Bron: Oneroomwithaview | Nominaties Raspberry Awards 2018

De bekende ‘Razzies’ worden binnenkort weer uitgedeeld. En om te laten weten wie er kans maken op het beruchte beeldje. Geen van de acteurs en filmmakers zit te wachten op een Razzie. Hieronder de nominaties van de Raspberry Awards 2018. Als je de nominaties hebt gelezen, had je deze nominaties verwacht? Zo, ja waarom? Voorafgaand aan The Oscars, 3 maart, worden de Razzies uitgereikt.

De kans is groot dat een aantal films tussen de ‘meest teleurstellende films‘ van 2017 staan. Ik heb de films waar de verwachtingen hoog lagen maar niet waar maakte in een lijst gezet. Er zijn verschillende redenen.

De mannen en vrouwen die in een film acteerde maar volgens de organisatoren niet al te beste prestaties leverde hebben een nominatie gekregen. Want deze actrices kregen een nominatie bij de Raspberry Awards 2018: Katherine Heigl (Unforgettable), Dakota Johnson (Fifty Shades Darker), Jennifer Lawrence (Mother!), Tyler Perry (BOO! 2: A Medea Halloween) en Emma Watson (The Circle).

De acteurs bleven niet ongeschonden. Want ook zij konden een nominatie bij de Raspberry Awards 2018 verwachten. Het gaat om: Tom Cruise (The Mummy), Johnny Depp (Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales), Jamie Dornan (Fifty Shades Darker), Zac Efron (Baywatch) en Mark Wahlberg (Daddy’s Home 2 en Transformers: The Last Knight).

Dit zijn volgende de Raspberry Awards 2018 de slechtste films van het afgelopen jaar

Wat de Raspberry Awards 2018 aan de kaak willen stellen is welk remake, rip-off of sequel het slechtst was. Daar kwamen de volgende nominaties uit: Baywatch, BOO 2: A Medea Halloween, Fifty Shades Darker, The Mummy en Transformers: The Last Knight. Door deze nominaties wil de organisatie duidelijk maken welke film dat gebaseerd op een boek, een eerder uitgebrachte film of vervolg echt niet kon. Want sommige studio’s maken zich het er te makkelijk van af.

Dan zijn er ook nog de nominaties voor de slechtste film van 2018. Het gaat hierbij niet specifiek om een vervolg of een remake. Het gaat om de titels: Baywatch, The Emoji Movie, Fifty Shades Darker, The Mummy en Transformers: The Last Knight.

Latest Reviews

Ook interessant
Source: Trollback.com
De nieuwe HBO Max content 2021