New Movie Trailers

New Trailers: Ocean’s 8, Mortal Engines, Mamma Mia 2 en Gringo

Ga de feestdagen in met deze spik-splinter nieuwe trailers van Ocean’s 8, Mortal Engines, Mamma Mia 2 en Gringo

Het jaar eindigt bijna en toch weten verschillende filmstudio’s het voor elkaar te krijgen om nieuwe trailers te lanceren. Het jaar 2018 beloofd een bomvol film jaar te worden waar er een berg met films uit gaat komen. Of ze allemaal heel erg zijn is de vraag. Om alvast een blik op de toekomst te werpen zijn de trailers van Ocean’s 8, Mortal Engines, Mamma Mia! 2 en Gringo uitgekomen. Bekijk ze hieronder.

Heb je de vorige trailers gemist? Toen deelde ik de trailers van Ready Player One, Annihilation en The 15:17 To Paris. Drie films die komen ook in het nieuwe jaar uit. Naar welke van de bovenstaande films zou jij naar de bioscoop gaan?

Ocean’s 8 – vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscoop

De franchise Ocean’s is nog niet over, en met de aankomende film Ocean’s 8 worden de vrouwen naar voren geschoven. Geen Brad Pitt of George Clooney in de hoofdrol. Maar wel een beroving waar het om draait. De filmstudio Warner Bros hoopt een nieuwe hit in handen te hebben waar Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Rihanna en andere actrices in te zien zijn.

De film Ocean’s 8 schijnt een pre-quel te zijn van de Ocean’s 11,12 en 13. De lat ligt hoog, maar weten de dames hetzelfde resultaat als de heren neer te zetten? Of wordt het een resultaat dat meer richting Ghostbusters uit 2016 gaat? Vanaf 21 juni kan je het zelf gaan zien in de bioscoop.

Mortal Engines – vanaf 20 december in de Nederlandse bioscoop

Het duurt ongeveer een jaar voordat je Mortal Engines in de Nederlandse bioscoop kan gaan zien. Maar de eerste trailer laat zien dat het een groot spektakel zal zijn. De filmstudio Universal hoopt met de film een nieuwe hit in handen te hebben. Omdat uit gaat van een Saga oftewel een reeks aan films.

Toch lijkt het de goede kant op te gaan. Want regisseur Peter Jackson heeft de film geregisseerd. Hij maakte in het verleden King Kong, The Adventures of Tintin en The Hobbit trilogie. Aan ervaring geen gebrek, en qua actie scenes heeft Peter Jackson ook genoeg ervaring.

Mamma Mia: Here We Go Again / Mamma Mia 2 – vanaf 19 juli in de Nederlandse bioscoop

Ik schreef een aantal weken geleden al dat het tweede deel van Mamma Mia eraan zat te komen. En de aankomende zomer is het zover dan kan je zien hoe het de dames en heren uit het eerste deel vergaat. Toch zal er een twist aan het verhaal zitten omdat je een flashback krijgt naar de jongere jaren van Donna.

De bekende ABBA muziek is weer van de partij en er zullen ook een aantal nummers die in het eerste deel zaten terug komen. Kijk hieronder naar de eerste trailer van Mamma Mia: Here We Go Again oftewel Mamma Mia 2. En zet in je agenda dat je vanaf 19 juli naar de bioscoop kan om de film te gaan zien.

Gringo – Vanaf 22 maart in de Nederlandse bioscoop

Amazon Studios is flink bezig om meer bekendheid te krijgen. Dit doen zij door verschillende series en films te maken. Daar komt een nieuwe film bij en wel Gringo. Vanaf 22 maart kan je naar de actie film in de bioscoop gaan zien.

Er moet een marihuana pil worden bezorgd alleen blijkt dat het bedrijf niet op de juiste manier aan is gekomen. De bezorger wordt ontvoerd en dat zorgt hilarische en spannende scenes door elkaar heen.
Acteur en actrice Charlize Theron en Joel Edgerton hebben mee gewerkt aan de film Gringo. Dit om de regisseur Nash Edgerton te helpen aan bekende hoofden.

Latest Reviews