oceans 10644.dng

Ocean’s 8 Trailer 2

Movie Trailers

Weten de vrouwen in de ‘Ocean’s 8 Trailer 2′ kaarten te verkopen?

Ocean's 8 Trailer 2
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Ocean’s 8

Van 2001 tot en met 2007 wisten de heren Brad Pitt en George Clooney te laten zien hoe je een overval groots aan moet pakken. In de ‘Ocean’s 8 Trailer 2′ krijg je een verdere blik wat de dames gaan doen en wat zij gaan proberen om de juwelen te kunnen bemachtigen. Zit de wereld te wachten op een groep dieven die alleen bestaat uit dames?

Want vergeet niet dat de trailer van ‘Ghostbusters‘ vanaf de eerste seconden werd afgefikt. Want het kon niet dat de oude bekende spoken jagers werden vervangen door een groep vrouwen die hetzelfde trucje komen doen. Terwijl onder andere ‘Ocean’s 8 trailer 2′ tot nu toe niet heeft gehad. Daar is de groep dieven nu alleen vrouwen, waarom zou dat niet alleen kunnen bestaan uit een groep van mannen en vrouwen.

Overtuigd de ‘Ocean’s 8 trailer 2′ je om naar de bioscoop te gaan?

Bron: Warner Bros & Filmdepot | Ocean’s 8

Terug naar de ‘Ocean’s 8 trailer 2′, want daarin zie je hoe Sandra Bullock naar voren geschoven als leider van de dames. Want zij komt op het idee om juwelen te gaan stelen bij het grote Met Gala, want daar komen alle bekende mensen met de duurste juwelen. Voor mij ziet de trailer eruit als typische vrouwen film. Tot nu toe heb ik geen actie scenes gezien waarbij je de mannen weet over te halen.

Wat ik wel heel goed vond van de ‘Ocean’s 8 trailer 2′ is dat de cast een mix van verschillende type vrouwen is. Zoals afkomst, vorm en ga zo maar door. Ik heb het naar Sandra Bullock over Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling. Maar ook over Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter en Rihanna. Andere acteurs die ook zijn gecast zijn Matt Damon, James Corden en Richard Armitage.

Vanaf 21 juni kan je de hele film gaan kijken in de Nederlandse bioscoop. Vond jij de ‘Ocean’s 8 trailer 2′ goed genoeg om zoveel mogelijk mensen naar de bioscoop te krijgen?

Latest Reviews