Rupauls Drag Race review

Oh My Gaga! bij Rupaul’s Drag Race

De Queens van seizoen 9 kwamen de work room in lopen en zorgde voor een Oh My Gaga moment!

De fans van Rupaul’s Drag Race moesten voor het gevoel eeuwen wachten tot dat de eerste aflevering van seizoen 9 op televisie kwam.
Afgelopen vrijdagavond werd op VH1 de eerste aflevering uitgezonden waarbij dertien nieuwe queens de work room in komen lopen. En dat zorgde voor een ‘Oh My Gaga’ moment!

Laat ik eerst beginnen met de twee looks die ik heel goed vond en twee looks die beter konden.
De beste looks voor mij waren die van Nina Bo’Nina Brown en Valentina. Beide op een manier dat je niet kan stoppen met kijken. Ook al was Valentina pas tien maanden een drag queen, zij ziet er geweldig uit.

De minste looks waren van Jaymes Mansfield en Shea Couleé. Jaymes Mansfield kwam al een beetje vreemd binnen en de look die zij had maakt het ook niet beter. Shea Couleé was oké, maar niet bijzonder. Een leuk detail is dat zij een jurk of te lang T-shirt aan had van Pearl.

Terug naar het ‘Oh My Gaga’ moment. Want ene Ronnie kwam de work room binnen en dat zorgde voor vreemde blikken van de andere queens. Charlie Hides had het al snel door,het was niet Ronnie maar Lady Gaga.
En alle queens waren in shock! Geweldig hoe de show dit gedaan heeft.

The Miss Charisma Uniqueness Nerve and Talent pageant

De eerste opdracht van het 9e seizoen was een speciale versie van een miss verkiezing.
Namelijk de Miss Charisma Uniqueness Nerve and Talent pageant. In de eerste ronde moesten de queens de stad waar zij vandaan kwamen laten zien.
Voor mij waren de looks van Valentina, Aja en Farrah Moan het beste. Zij lieten de West kant van Los Angeles, New York en Las Vegas zien.

De tweede ronde stond in het teken van ‘Oh My Gaga!’. Want de beroemde looks van Lady Gaga kwamen op de runway.
Van videoclips, on the road tot Grammy en Brit Award looks het kwam allemaal voorbij.
Wat heel leuk was om te zien, was dat Lady Gaga bij sommige looks emotioneel werd.

Natuurlijk kon er maar een de miss verkiezing winnen. Rupaul haalde Eureka, Nina Bo’Nina Brown en Sasha Velour naar voren, maar er kon één iemand de winnaar zijn. Nina Bo’Nina Brown was de winnaar alleen stopte Rupaul de show.
Want de competitie zou hierna pas echt beginnen want de 14e queen zou zich melden om mee te doen.

Oh My Gaga!


Wie maakt haar comeback bij de show? Ik hoop niet dat Shangela weer terug komt want dat zou de derde keer zijn.
Welke andere queen zou er terug komen? Iemand van het 8ste seizoen? Volgende week zie je wat Rupaul en zijn team in petto hebben. Is het een ‘Oh My Gaga’ moment?

Vorige
Life

Latest Reviews

Ook interessant
De biografie Loving Vincent is op een creatieve manier gemaakt