Bron: Disney/Pixar & Filmdepot | Onward

Onward Trailer

Weet de Onward trailer mensen enthousiast voor de film te krijgen?

Weet de Onward trailer mensen enthousiast voor de film te krijgen?
Bron: Disney/Pixar & Filmdepot | Onward

Toen de teaser van ‘Onward‘ online kwam, had ik daar mijn vraagtekens bij. Niet dat Pixar de teaser online had gezet, maar wat de animatie studio liet zien. Ik vond het niet direct een film dat door deze studio gemaakt zou worden. Nu is de ‘Onward trailer’ uitgekomen, en de hoogste tijd om te kijken hoe de studio het meer eigen kan gaan maken. Of hebben zij de plank tot nu toe mis geslagen?

Laat ik direct beginnen met het delen van mijn mening. Tot nu toe heeft Pixar mij niet versteld doen staan. Want het lijkt nog steeds op een film dat Dreamworks zou hebben gemaakt in de glorie tijd. Om mezelf te verduidelijken, er waren tijden dat Disney/Pixar en Dreamworks lijnrecht tegenover elkaar stonden. Wanneer er een film werd gereleased, werd er door beide studio’s flink verdiend. Nu lijkt alleen Disney deze trend door te zetten.

Terwijl Pixar met de ‘Onward trailer’ laat zien dat zij mogelijk op een andere koers verder gaan. Laat ik niet vergeten dat de animatie er wel heel erg goed uit ziet. Van de haren op Barley, ingesproken door Chris Pratt. Tot en met de details in de grote fantasie wereld. Daarmee laat Pixar wel zien wat zij kunnen.

Stoten de makers van de nieuwe Pixar film geen mensen voor het hoofd?

Wat ik mij alleen af vraag, is of Pixar met de ‘Onward trailer’ geen mensen voor het hoofd stoot. Misschien een foute zin om te gebruiken, maar de vader in het verhaal komt niet helemaal terug. De zoons, Ian en Barley, krijgen het niet voor elkaar om hem in zijn geheel terug te toveren. Nu zijn alleen benen terug gekomen. De scene waarbij dat wordt onthuld, vond ik heel erg vreemd. Er zit natuurlijk een gedachte achter, want Pixar doet nooit iets voor niets.

Ik heb namelijk een vermoeden dat de boodschap van de film hier achter zit. Ian en Barley hebben namelijk 24 uur de tijd om hun vader in zijn geheel terug te krijgen. Die tijd brengen zij samen door, terwijl zij normaal gesproken langs elkaar heen leven. Dat zal als een rode draad door de film gaan. Althans dat vermoeden heb ik. Werd jij enthousiast van de ‘Onward trailer’? Of moet jij de trailer vaker zien om überhaupt wat enthousiaster te worden?

Met Joker wilt Todd Phillips laten zien hoe de maatschappij kan zijn
Volgende
Joker Review

Latest Reviews