Bron: Pinho & Unsplash

Op televisie in november op RTL

Welke televisie programma’s zijn in november op RTL 4 en 5 te zien?

Zoals ik vanaf september blijf benoemen, is dat de dagen steeds korter worden en de avonden langer. Voor de televisie zenders het juiste moment om met een arsenaal aan nieuwe programma’s te komen. Dat gaat ook gebeuren bij RTL 4 en 5. Hieronder heb ik de beste titels die in november op RTL te zien zijn op een rij gezet. Welk programma mis jij of wil jij het liefst zien? Het hier onder dit bericht achter.

Er zijn meerdere programma’s die in de najaarspresentatie 2019/2020 op de buis worden gebracht of door gaan. Plus dat de publieke omroep en Talpa ook genoeg in hun mars hebben om de kijker te trekken. Houdt de blog in de gaten, want er komen meer updates aan over de nieuwe programma’s op televisie.

The Voice of Holland

The voice of holland - Op televisie in november op RTL
Bron: Nozie.nl | The Voice of Holland

Na lang getouwtrek is RTL de winnaar als het om ‘The Voice of Holland’ gaat. Het programma moest wel afscheid nemen van Wendy van Dijk, maar heeft een nieuwe presentatrice. Voor de Senior en Kids editie zijn Lieke van Lexmond en Jamai Loman erbij gekomen, en voor de reguliere serie is Chantal Janzen te zien. Zoals het er nu naar uit ziet zijn er weinig grote veranderingen.

Want de jury bestaat ook dit jaar uit: Lil Kleine, Ali B, Anouk en Waylon. Vier spraakmakende artiesten die niet schromen om de mening te verkondingen. Het is alweer tijd voor het tiende seizoen, dat vanaf 8 november op RTL 4 te zien zal zijn. Ben jij klaar om op zoek te gaan naar nieuw zangtalent?

Rooijakkers over de Vloer

Rooijakkers over de vloer - Op televisie in november op RTL
Bron: Televizier & RTL | Rooijakkers over de vloer

In 2018 maakte Art Rooijakkers de overstap naar RTL 4. Tot nu toe heeft hij alleen maar nieuwe titels mogen presenteren. Zoals ‘Praat Nederlands Met Me’ en de toch wat geflopte zomer talkshow ‘Zomer met Art’. Omdat Peter van de Vorst als content directeur aan de slag is gegaan, was het tijd om ‘Van der Vorst Ziet Sterren’ om te dopen.

Voor Art is het tijd om bekende Nederlanders te interviewen. Onder de titel ‘Rooijakkers Over de Vloer’ zal hij vanaf 23 oktober te zien zijn op RTL 4. Natuurlijk loopt dit programma door en kan je ook in november op RTL gaan genieten van het programma. Er zijn een aantal gasten bekend gemaakt, namelijk: Ronald Koeman, Frank Lammers, Sergio Herman, Krezip, Martine Sandifort en Rob Jetten.

Hoe Zal Ik het Zeggen?

Hoe Zal Ik Het Zeggen? - Op televisie in november op RTL
Bron: RTL XL | Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Gelukkig komt er een nieuw feel good programma naar RTL 4. Jamai Loman presenteert vanaf 31 oktober ‘Hoe zal Ik het Zeggen?’. Waar mensen bijzondere boodschappen naar elkaar kunnen overbrengen. Dit gebeurd op een feel good manier met humor, complet verbazing of een oprechte emotie. Alles wordt vast gelegd met verborgen camera’s. Waardoor diegene voor wie de boodschap is bedoeld wordt verrast.

Het zijn boodschappen waarin iemand liefdevol een hart onder de riem wordt gestoken, bedankt wordt voor het geven van steun in een moeilijke periode, of een serieuze wake-up call krijgt. In België is het programma al een succes en het werd tijd dat het in Nederland op de buis zou komen. De eerste aflevering wordt in oktober uitgezonden, maar het eerste seizoen zal ook in november op RTL 4 te zien zijn.

Jan Houdt Hoop

Jan Houdt Hoop - Op televisie in november op RTL
Bron: Televizier & RTL | Jan Houdt Hoop

Al meer dan dertig jaar is Jan de Hoop te zien als presentator van het Ontbijtnieuws. Zijn pensioen komt steeds dichterbij, en voor de presentator de tijd om iets nieuws te proberen. Naast het Ontbijtnieuws en het vloggen, is de Hoop te zien in het RTL 5 programma ‘Jan Houdt Hoop’. Waarin de algemene kennis van de jongeren wordt getest.

Want vandaag de dag wordt de krant niet gelezen, maar het nieuws komt voorbij op de sociale media. Hoeveel van alles blijft er hangen en is daadwerkelijk gebeurd? Jan de Hoop test de kennis op straat en in de studio en geeft de kandidaten de kans om mooie prijzen te winnen. Wil jij weten hoe dit afloopt? Vanaf 30 oktober om 20.30 uur op RTL 5 is het programma te zien.

Latest Reviews