Oparu – The Deep End

Voordat Oparu werd opgericht had St. Hilaire al veel ervaring als zangeres opgedaan

Oparu Music
Maak kennis met de muziek van Oparu. De in Los Angeles wonende songwriter, zangeres en actrice Dianna St. Hilaire heeft een aantal dagen geleden de nieuwe single ‘The Deep End’ uitgebracht. De muziek van Oparu kan je beschrijven als electro muziek met een donkere ondertoon. Dat gecombineerd met de droom-achtige stem van de zangeres. Een eigen kijk op de pop muziek die je op de radio, televisie en on demand hoort.

Geboren en getogen in Albuquerque, New Mexico, St. Hilaire begon met het schrijven en performen van muziek op een hele jonge leeftijd in een koor en in musicals. Ze leerde zichzelf gitaar spelen en bleef oefenen tot dat zij het lezen en schrijven van muziek onder de knie had.


St. Hilaire deed ervaring op bij verschillende punk bands


St. Hilaire bleef niet bij de koren en musicals, want toen zij een tiener was begon zij me optreden met punk bands en als achtergrond zangeres voor producers. Toen nam zij haar eerst muziek alias aan. St. Hailaire ging in een groep optreden genaamd: Versailles. De groep ging samenwerken met de beruchte Kim Fowley. Bekend van The Runaways, Kiss, Joan Jett en Alice Cooper. Door de samenwerking was zij op verschillende podia in heel Amerika te vinden.

Hierdoor wist zij wat St. Hilaire wilde en in 2015 vond zij zichzelf opnieuw uit. Toen onstond het nieuwe muziek project Oparu. De naam is afkomstig van de Japanse geboortesteen opaal. De roots van haar muziek inspiratie zijn electronische, ’80s pop en alternatieve rock muziek. Zij hoopt met de muziek mensen te kunnen ontroeren. Oparu moet staan voor dierlijke en menselijke emotie.
Vorig jaar bracht zij de single ‘Remember Me’ uit, het was een succes en dan moet je muziek blijven uitbrengen.

Dutch Party – Blade Runner

Dat doet Oparu ook met de nieuwe single ‘The Deep End’. Een liefdes nummer gaat over de sterke en gebreken die je in een relatie kan ervaring. Uiteindelijk wil je als koppel de diepte in en dat is waar ‘The Deep End’ naar toe gaat. Je hebt dromen en hoopt dat je in een relatie elkaar kan helpen. Wat Oparu doet naast de tekst over de liefde is opdringerige pop melodieen en donkere experimentele synthesizers gebruiken om het geheel kloppend te maken.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
Graffiti made with light!