Perfume Trailer

Netflix lanceert de Perfume trailer, een Duitse serie dat binnenkort online komt

Netflix lanceert de Perfume trailer, een Duitse serie dat binnenkort online komt
Bron: GIPHY | Perfume

Netflix lijkt de smaak te pakken te hebben als het om Duitstalige series gaat. Vorig jaar kwam het eerste seizoen van ‘Dark’ uit en dat is tot nu toe de meest gestreamde niet Engelstalige serie tot nu toe. Een hele grote titel, waarmee Netflix nog niet klaar is. Want er wordt hard gewerkt om een tweede seizoen te maken. Om het gat op te vullen komt komt de streamingdienst met een andere serie en lanceert de ‘Perfume trailer’.

Waarmee een bekende film een remake krijgt en vanaf 21 december is het eerste seizoen te zien bij de streamingdienst. Je kan het verhaal herkennen omdat er in 2006 een film versie van was gemaakt. Waar Ben Whishaw de hoofdrol in speelde. Nu lijkt hetzelfde verhaal nogmaals te worden verteld, maar dan in de vorm van een serie.

Patrick Süskinds schreef het boek en het werd een bestseller over geur, passie en seriemoorden. De ‘Perfume trailer’ laat een gedeelte van het verhaal zien, en dat gaat als volgt: Op een kostschool raken zes kinderen met elkaar bevriend vanwege hun diepe passie voor geuren. Als een van hen jaren later op wrede wijze wordt vermoord, komen er tijdens de politieverhoren verontrustende geheimen over de groep boven water.

De indruk dat ik van de ‘Perfume trailer’ kreeg, was dat er binnenkort zes afleveringen worden gelanceerd. Waarbij de makers maar met een aantal regels hebben te maken. De film versie moest een groter publiek aantrekken, en dan mag het niet te bloot zijn of de vulgair. Omdat het via Netflix wordt uitgebracht, moet het binnen de perken blijven, maar kan er meer worden getoond.

De Perfume trailer beloofd een hoop naakt, bloed en een donker verhaal

De Perfume trailer beloofd een hoop naakt, bloed en een donker verhaal
Bron: GIPHY | Perfume

Bereidt je dus voor op de afleveringen, met veel naakt, bloed en mogelijke seks scenes. Zit jij te wachten op een seizoen van een verhaal dat je eigenlijk al kent? Ik ben benieuwd naar het resultaat, en zeker naar het zien van de ‘Perfume trailer’. Het is donkere toon en daar hou ik van.

Latest Reviews

Ook interessant
Dit waren de talenten tijdens de laatste audities