Personaliseer je telefoon met een smartphone hoesje

Maak je telefoon persoonlijker door een smartphone hoesje uit te zoeken!

Wat de afgelopen jaren meer dan duidelijk is geworden is dat een telefoon niet meer weg te denken is uit het straatbeeld. Ze zijn er in vele soorten en maten. Toch weten een aantal merken de overhand te nemen en hopen je over te kunnen halen om een nieuwe smartphone aan te schaffen. In een ver verleden had je verschillende hoesjes waarbij jij je persoonlijkheid kon laten zien. Dat kan op de dag van vandaag nog steeds alleen moet je bij het juiste adres zijn.

Als ik het over het verleden heb dan ga je terug toen de Sony Ericssons, Nokia 3310 uit de grond werden gestampt.
Toen kreeg ik de eerst mobiele telefoon waar je niet op Facebook kon kijken of kon videobellen. Het was smsen en bellen wanneer ik door moest geven of ik thuis at of niet. Goed voor mijn gevoel tijdens geleden. sindsdien is de techniek steeds beter geworden zijn de mogelijkheden oneindig.

De nieuwste modellen hebben functies die bijna futuristisch zijn, maar hoe bescherm je de telefoons die honderden euro’s waard zijn? De schermen worden steeds groter en als je een beetje onhandig bent zit er zo een kras of dikke barst in. Wanneer jij een iPhone 8 of X, maar het kan natuurlijk ook de Samsung Galaxy S8 of één van de andere nieuwe toestellen zijn, heb je een smartphone hoesje nodig die het in stijl beschermd.

Maak kans op een waardebon van 30 euro om een smartphone hoesje of andere accessoires aan te schaffen

Om je een handje te helpen heeft Hoesjes-Outlet.nl een assortiment waar je u tegen zegt. Van smartphone hoesjes tot screen protectors zij hebben alles om je smartphone bij je outfit te laten passen. Zo is je smartphone goed beschermd en stylish tegelijk.

Ik mag onder de lezers van mijn blog een waardebon van 30 euro weggeven, die je vrij mag besteden op Hoesjes-Outlet.nl. Wat je daar voor moet doen is de Facebook pagina van This Made My Day like, het bericht dat bovenaan staan delen en likes. Vrijdag 10 november wordt de winnaar daar bekend gemaakt!

Latest Reviews