Bron: Paramount Pictures & IMDB | Pet Sematary

Pet Sematary Trailer

Paramount Pictures hoopt met de Pet Sematary trailer de hype van It te gaan evenaren

Paramount Pictures hoopt met de Pet Sematary trailer de hype van It te gaan evenaren
Bron: GIPHY | Pet Sematary

Als een Stephen King verfilming een succes wordt, kan het bijna niet anders dat er andere filmstudio’s volgen met wat anders. Dat is ook het geval met ‘It: Chapter One‘. Dat was in 2017 een mega succes en opende de ogen van een aantal filmbazen. Zij kunnen natuurlijk ook gaan scoren met een film als deze. Paramount Pictures lanceerde de ‘Pet Sematary trailer’ en het beloofd een angstaanjagende film te gaan worden.

Het duurt nog even voordat je het eind resultaat gaat zien in de bioscoop, want het komt 25 april uit in de Nederlandse bioscoop. De trailer is wel uit en ik moet je eerlijk zeggen, dat de beelden mij weinig duidelijkheid geven over wat je kan gaan verwachten. Dat het met dode dieren te maken heeft, en dat zij niet heel positief zijn ingesteld, dat is mij duidelijk.

De ‘Pet Sematary trailer’ laat dit ongeveer zien: Louis Creed trekt met zijn vrouw Rachel en hun twee kinderen Gage en Ellie naar een landelijk huis. Daar worden ze vriendelijk verwelkomd en op de hoogte gebracht van het lokale griezelige dieren begraafplaats. Nadat hun kat overreden wordt, besluit Louis deze te begraven op de mysterieuze begraafplaats voor huisdieren. Deze begraafplaats is echter niet wat het lijkt.

Paramount Pictures hoopt met de Pet Sematary trailer de hype van It te gaan evenaren
Bron: Paramount Pictures & IMDB | Pet Sematary

Het kan veel belovend zijn, en de beelden die tot nu toe naar buiten zijn gekomen worden over het algemeen positief ontvangen. Wat geen geheim is, is dat de film een remake is van het origineel uit 1989. Waar Paramount Pictures en natuurlijk de regisseur goed aan zouden doen is gebruiken wat goed is aan het origineel.

De Pet Sematary trailer laat zien dat er een hoop mogelijkheden zijn om te gaan scoren

Maar het naar deze tijd halen. De technieken zijn in de loop der jaren flink vooruit gegaan, en dat kan alleen maar betekenen dat het beter zou moeten worden. Alleen hoop ik niet dat er te veel gebruik wordt gemaakt van computer animatie. Waar je vandaag de dag mee dood gegooid wordt.

De Pet Sematary trailer laat zien dat er een hoop mogelijkheden zijn om te gaan scoren
Bron: Paramount Pictures & IMDB | Pet Sematary

Ondanks dat de ‘Pet Sematary trailer’ de film heel goed weet te verkopen. Haalt acteur John Lithgow mij lichtelijk uit de spanning. Dat komt omdat ik hem voor het laatst in ‘Pitch Perfect 3’ heb gezien, waarin hij een kleine rol heeft en daar lichtelijk over de top is. Maar zijn werk in ‘The Crown‘ was heel erg goed als Winston Churchill. Waar hij de drama heel goed wist vast te houden. Als hij deze kant op gaat moet het hopelijk goed komen met de film.

Je merkt aan alles dat Paramount Pictures hoopt op een succes zoals ‘It: Chapter One’. Daarin volg je een groep jongeren die te maken krijgen met iets duivels. Nu is het verhaal geen één op één kopie, toch zijn er een aantal elementen die ook in de ‘Pet Sematary trailer’ terug komen. Waarin deze film zich kan onderscheiden van de Pennywise horror film, is verder gaan. De Warner Bros remake van ‘It’ was vooral spannend, maar niet heel erg eng.

Het duurt nog even voordat de film in de bioscoop is te zien, tot die tijd zal er nog een ‘Pet Sematary trailer’ uit komen die meer van de effecten en het verhaal zal laten zien. Wil jij het eind resultaat zien of ben je sowieso niet van plan om deze horror remake in de bioscoop te gaan kijken?

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
DJ Cxris – Summer mix 2016