Peter Andre – Mysterious Girl

Peter Andre bleef na ‘Mysterious Girl’ in de picture door reality televisie

Voor de derde week deel ik de zomerclassics met je. Dit keer heb ik het nummer en videoclip waar de zanger Peter Andre in te horen en zien is.
Het nummer maar vooral de videoclip van de zanger deed veel harten van meisjes sneller kloppen.
Toch was dit niet zijn enige hit die hij scoorde. Voor de grote hit had hij twee andere singles uitgebracht.
‘Drive Me Crazy’ en ‘Gimme Little Sign’ stonden op het gelijknamige album Peter Andre.

Het heeft bijna drie jaar geduurd voordat de zanger weer van zich liet horen.
Met zijn tweede album Naturel schoot hij direct de hitlijsten in. In het Verenigd Koninkrijk kwam ‘Mysterious Girl’ op nummer twee te staan. En werd de zomerhit van 1995.
Omdat Peter Andre zo goed scoorde in zijn thuisland is hij terug gegaan naar het Verenigd Koninkrijk om daar te focussen op zijn carrière.

Peter Andre verhuisde voor het succes, en bleef muziek maken

Het leven van Peter Andre begon in 1973. Hij werd geboren in London.
Maar toen hij een jaar of zes was verhuisde het gezin richting Australië en daar heeft hij zijn jeugd jaren doorgebracht. Zoveel jaar later keerde hij terug, maar dat zorgde er niet voor dat zijn zang carriere een mega succes was. Want wie kent er meer hits van hem naast ‘Mysterious Girl’?

Toch eindigde de aandacht voor de zanger niet. Want het verenigd Koninkrijk smulde van de zanger en zijn toenmalige vrouw Katie Price. Van 2005 tot aan 2009 waren zij een stel en die tijd hebben zij goed besteed door camera’s in hun leven te laten.
Er is een hele lijst met titels die zij gebruikt hebben voor de reality series. Het begon voor Katie met When Jordan Met Peter en eindigde jaren later nadat Katie geen onderdeel van Peter Andre was met Peter Andre: My Life.

Peter Andre - Mysterious Girl

Dit hield Peter niet tegen om muziek uit te brengen. Want de jaren na zijn mega hit heeft hij nog tien albums met nieuwe muziek uitgebracht. Helaas voor hem zonder het succes dat hij had gehoopt.
Toch blijft de zomerhit van midden jaren negentig lekker om naar te luisteren. Zet de volume voluit en dans mee!

Latest Reviews