Phalcons – Idle Ways

In ‘Idle Ways’ komen indie/folk en pop samen door de band Phalcons

The band Phalcons

De eerste single van de opkomende band Phalcons komt bijna uit! Zij hebben een lekkere sound en hebben het geluid en de stem heel goed op elkaar afgestemd. De vier bandleden komen uit North Wales en dat hoor je terug in de muziek. Als je gaat luisteren hoor je het robuuste, magische en mysterieuze invloeden van de omgeving. De bergen en de robuuste rivieren die in de omgeving van North Wales aanwezig zijn.

Het is niet voor het eerst dat de vier bandleden in een band deden ervaring op in andere bandjes en hebben daar de kneepjes van het vak geleerd. Zij halen ieders inspiratie van een andere artiesten en dat is heel breed. Hoe goed je het hebt gedaan in het verleden, je moet wel kunnen samenwerken. Dat komt op een hele creatieve en mooie manier ten gehore bij de single ‘Idle Ways’. De inspiratie komt van Chris Cohen en Courtney Barnett tot aan Crosby, Stills, Nash en Young.

De liefde staat in de eerste single van de band Phalcons centraal

Phalcons dromerige en emotionele pure geluid komt heel goed terug in de debuut single, ‘Idle Ways’. Zij zingen over de liefde die bijna onbereikbaar lijkt te zijn. Wanneer er in dezelfde ruimte de liefde aanwezig is wordt diegene niet gezien. Terwijl de rest van de aanwezigen bijna kunnen aanwijzen waar de grote liefde naartoe is gelopen.

De band Phalcons omschrijft de debuut single als een nummer dat over de gevonden liefde, de liefde die is kwijt geraakt en de verdwenen liefde. Dat dankzij de emoties en afstand niet kon blijven bestaan. Een lekker nummer die de combinatie van indie/folk en de pop muziek samen laat smelten. Laat je meenemen door het verhaal dat de band Phalcons wilt vertellen. Voeg het nummer toe aan je afspeellijst. Want er zit nog veel meer muziek aan te komen.

Latest Reviews

Ook interessant
Wat is mijn eerste indruk van Apple TV Plus? De nieuwe streamingdienst dat sinds 1 november verkrijgbaar is
De eerste indruk van Apple TV Plus