Bron: IMDB, Netflix & Nickelodeon | Pinky Malinky

Pinky Malinky Trailer

De Pinky Malinky trailer laat de eerste samenwering zien tussen Nickelodeon en Netflix

Sinds dat ik mij kan herinneren, heb ik een zwak voor animatie series en films die buiten de lijnen kleuren. Na het zien van de Pink Malinky trailer, wist het direct mijn aandacht te trekken. Want Netflix lanceert over niet al te lange tijd het eerste seizoen. Als je leest waar de serie over gaat, dan denk je door welke vreemde of juist creatieve mensen dit gemaakt is.

De ‘Pinky Malinky trailer’ probeert duidelijk te maken dat je naar een serie kan gaan kijken over de postieve hotdog Pinky Malinky. Samen met zijn twee beste vrienden Babs en JJ, maken zij de school en de stad Sackenhack onveilig. Wat de geanimeerde hotdog probeert te doen is overal het positieve van inzien. Oftewel hij probeert iedere dag naar de sterren te grijpen, en omhoog te klimmen op de sociale ladder.

Het heeft een hele lange tijd geduurd voordat de serie een officieel release datum zou krijgen. Want in 2009 werd er een shot gemaakt door Chris Garbutt en Rikke Asbjoern. De korte film wist zoveel positieve reacties te ontvangen. Dat er een vervolg niet kon uitblijven. Vanaf 1 januari is het eindelijk zover, maar voordat het zover was.

Na het zien van de Pinky Malinky trailer kan jij je voorbereiden op een hoop hysterie

De Pinky Malinky trailer laat de eerste samenwering zien tussen Nickelodeon en Netflix
Bron: IMDB, Netflix & Nickelodeon | Pinky Malinky

Het is voor het eerst dat Netflix en Nickelodeon samenwerken. De serie wordt uitgezonden bij de oranje kinderzender, voor de liefhebber van streamingdiensten kan je terecht voor de 20 afleveringen bij Netflix. In 2015 werd het eerste seizoen goed gekeurd door Nickelodeon. Eigenlijk zou de serie eerder in 2018 uit worden gebracht, maar na twee keer te hebben uitgesteld, is het 1 januari 2019 eindelijk zover!

Na de eerste seconden van de ‘Pink Malinky trailer’ had ik in mijn hoofd een vergelijking met ‘The Amazing World of Gumball‘ en ‘Cupcake & Dino‘ al gemaakt. Het lijkt er namelijk op dat jij je klaar kan gaan maken voor een hoop hysterie. Van humor dat alleen geschikt is voor volwassenen tot humor dat iedereen weer te pakken. Ga jij het nieuwe jaar 2019 starten met deze serie?

Latest Reviews