Pittige concurrentie bij America’s Got Talent

Er kwam pittige concurrentie voorbij met dans, zang en ander talent tijdens de audities

De laatste audities komen in beeld, maar de meest pittige concurrentie moet nog voorbij komen. Er komen dansers, zangeres en ander talent voorbij die een poging doen om door te gaan naar de volgende ronde.
Mocht je alle audities nog een keer willen zien. Klik onder aan het bericht op de hashtag van America’s Got Talent en alle berichten die ik tot nu toe heb gedeeld komen dan op een rij te staan.

Gevaarlijke en verrassende acts bij America’s Got Talent

De stem van Brandon Rogers was pittige concurrentie bij de audities

Brandon Rogers deed mee aan het twaalfde seizoen van America’s Got Talent. Ondanks dat hij een super goede auditie deed kan hij het avontuur van het talentenjacht niet af maken. elf juni kwam Brandon om het leven tijdens een auto ongeluk. De familie van de dokter en zanger wilde wel dat zijn auditie uitgezonden werd. En dat deed NBC ook.

Junior en Emily Alabi laten zien dat zijn pittige concurrentie zijn met dansen

De tweeling Junior en Emily laten tijdens de audities van America’s Got Talent zien dat je met een berg aan zelfvertrouwen en ervaring heel ver kan komen. Want zij laten met het optreden zien dat je als tweeling een voordeel kan hebben op de andere. Uiteindelijk was het zo goed dat zij een staande ovatie kregen van de jury en het publiek in de zaal. Een must see onder de audities.

Preacher Lawson weet komedie te maken over zijn familie


Als iemand auditie komt doen met een stand-up komedie act kan dat verkeerd uitpakken. Preacher Lawson wilde het proberen en had vanaf de eerste seconden dat hij binnen kwam de lachers op zijn hand. Dat ging zelfs zover dat de jury om meer grappen vroeg toen Lawson het wel goed vond. Pittige concurrentie voor de andere acts die mee doen met America’s Got Talent.

Laat de tweeling Mirror Image wel talent zien?


Mirror Image komt het podium op met een berg aan zelfvertrouwen waar je u tegen zegt. Zij vinden zichzelf fantastisch en hopen dat de jury daar ook zo over gaat denken. Toch had ik niet verwacht dat zij door zouden zijn.
Want Simon Cowell trok gezichten die je tijdens een auditie niet wilt zien. Toch weet de tweeling een aantal dingen te laten zien die je wel kan waarderen.

Vispi & Team India is een pittige maar vooral een gevaarlijke act


Vispi en Team India laten een gevaarlijke act zien. In Nederland zijn de beelden ook te zien geweest alleen was Patty Brard toen het slachtoffer met de komkommers. Dit keer is iemand anders de klos en het is niet zonder bloed. Zie zelf hoe de jury en de mensen uit het publiek reageren op deze pittige act.

Latest Reviews

Ook interessant
Wat haat ik aan homoseksueel zijn?