Bron: Warner Bros & Filmdepot | Pokémon Detective Pikachu

Pokémon Detective Pikachu Trailer 2

De Pokémon Detective Pikachu trailer 2 is uit, en laat meer zien voor de niet Pokémon fans

De Pokémon Detective Pikachu trailer 2 is uit, en laat meer zien voor de niet Pokémon fans
Bron: GIPHY | Pokémon Detective Pikachu

De eerste trailer van de live action Pokémon trailer wist al veel aandacht te trekken. Zoveel zelfs dat de Warner Bros film het voor elkaar kreeg om de teasers van ‘Toy Story 4‘ te overtreffen. Voor Warner Bros is er een nieuwe mogelijkheid om aandacht te trekken, want de ‘Pokémon Detective Pikachu Trailer 2’ is uitgekomen. Waarmee er nieuwe Pokémon zijn die mensen naar de bioscoop moeten krijgen.

Wat mij vooral opviel was dat er heel slim is gekozen voor een samensmelting van muziek. Als de ‘Pokémon Detective Pikachu trailer 2′ begint hoor je de eerste klanken van de bekende en iconische begin tune. Waarmee ik als oud Pokémon fan op het puntje van mijn stoel zit.

Even later komt er actie in beeld, dat is ook direct het teken dat de switch naar Bonnie Tyler’s single ‘I Need A Hero’ wordt gemaakt. Ik kon de grap en de boodschap erachter wel waarderen, omdat Pikachu in de trailer wordt neergezet als een Pokémon dat de mysterie moet gaan oplossen.

Toen ik een klein jongetje was, en in groep 6 zat werden de eerste 150 Pokémon geïntroduceerd. Waar Mewtwo de meest mysterieuze van allemaal was. Hij maakt in de ‘Pokémon Detective Pikachu trailer 2’ een comeback, waarmee mijn jongere ik een sprongetje van geluk maakt. Ik ben heel benieuwd naar de film, want buiten de bekende Pokémon is de animatie tot nu toe zo goed als perfect. De zachtheid van onder andere Pikachu is geweldig!

Met de Pokémon Detective Pikachu trailer 2 laat Warner Bros zien, dat Ryan Reynolds perfect is voor de rol

Met de Pokémon Detective Pikachu trailer 2 laat Warner Bros zien, dat Ryan Reynolds perfect is voor de rol
Bron: GIPHY | Pokémon Detective Pikachu

Waar Warner Bros heel goed aan heeft gedaan is het casten van Ryan Reynolds als de bekende elektrische Pokémon Pikachu. Hij zette een aantal dagen geleden een video op YouTube waarmee hij reageerde op het commentaar van de eerste trailer. Zoals dat hij zijn stem niet heeft aangepast voor deze film. De humor dat ‘Deadpool‘ geweldig maakt, komt hier op een wat minder grove manier terug. Wat ik heel erg kan waarderen.

Wat ook direct een verkoop tactiek kan zijn voor de niet Pokémon fans. Er zal een hele grote groep mensen zijn, die niet bekend zijn met de verschillende Pokémon. Waar de ‘Pokémon Detective Pikachu trailer 2’ de juist hoeveelheid humor bevat om de film alsnog te verkopen. Misschien kan er nog één trailer of andere video uitkomen, waar er meer wordt verteld over de Pokémon en alles wat daar achter zit. Zodat deze franchise een grotere groep aanspreekt en de komende jaren nog mee kan gaan met een aantal films.

Latest Reviews