Bron: Pixabay & methodshop

Pose Season 2 Trailer

Met de Pose Season 2 trailer stap je als kijker terug naar de jaren ’90

FX Networks, het zusje van de grote zender Fox Networks, heeft een grote internationale hit in handen. Zij brachten in 2018 het eerste seizoen van ‘Pose’ waarin jij als kijker zag hoe de LGBTI+ gemeenschap en ballroom scene in 1987 eruit zagen. De nodige aandacht werd getrokken en fans blijven tot op de dag van vandaag groeien. Daarom een tweede seizoen, met de daarbij horende ‘Pose Season 2 trailer’.

Het kan zijn dat jij niet bekend bent met FX Network, maar dat je de serie bij de BCC of Netflix hebt gezien. De rechten buiten Amerika zijn aan andere partijen verkocht. Waardoor je in Nederland naar de serie kan kijken bij Netflix. Het zal nog een lange tijd duren voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.

Met de Pose Season 2 trailer stap je als kijker terug naar de jaren '90
Bron: GIPHY | Pose

Ik vond dat FX te lang heeft gewacht om de ‘Pose Season 2 trailer’ te lanceren. Zij hebben een aantal verschillende teasers gelanceerd, waarin de verschillende karakters centraal stonden. Met een aantal dagen te gaan, is hoop ik dat de trailer door veel mensen wordt bekeken. Het is op het laatste moment dat FX de kijker in het verhaal wilt trekken.

De grote stap in het tweede seizoen lijkt tot nu toe de juiste te zijn

Zoals de verwachtingen al waren, gaat het tweede seizoen verder, waar het eerste seizoen was gebleven. Alleen is het niet één maar drie jaar later. De start van de jaren ’90 ging gepaard met een flinke hit van Madonna. Zij wist de ballroom scene op de kaart te zetten. De hele wereld wist na ‘Vogue’ wat de dans inhield. Ook maakte het de scene immens populair, de underground scene werd direct zichtbaar. Een perfect moment om een nieuw seizoen te laten starten.

Met de Pose Season 2 trailer stap je als kijker terug naar de jaren '90
Bron: GIPHY | Pose

In de ‘Pose Season 2 trailer’ is te zien dat de bekende verhaallijnen een vervolg krijgen. Op een manier dat je naar een nieuw niveau gaat. De prostitutie was de manier waarop een aantal karakters geld verdiende. In het tweede seizoen lijken zij op een andere manier aan geld te komen. Waar S&M en bondage in beeld lijken te komen. De familie van Blanca lijkt redelijk stabiel te zijn. Er is vanuit andere huizen genoeg competitie en zij kunnen voor de nodige problemen gaan zorgen.

Al met al beloofd de ‘Pose Season 2 trailer’ voor een hoop drama, hysterie maar vooral veel educatie. Veel mensen, waaronder ik zelf die niets van die periode hebben mee gekregen, kunnen zien hoeveel zij aan de vorige generaties hebben te danken. Een geschiedenisles waarbij er nooit genoeg glitters waren om de andere de magie van de LGBTI+ gemeenschap te laten ervaren.

Latest Reviews

Ook interessant
New Movie Trailers
De filmstudio’s zijn aan het teasen met deze trailers