Dit zijn de nieuwe programma’s vanaf november bij RTL

Een aantal bekende- en nieuwe programma’s zijn vanaf november bij RTL 4 of 5 te zien

De donkere maanden oftewel de maanden dat Nederland voor de televisie zit, zijn aangebroken. Welke nieuwe programma’s zijn vanaf november bij RTL 4 of 5 te zien? Welke krijgen de kans om zichzelf te bewijzen voor een groot publiek? Hieronder lees je alles van de nieuwe programmering die vanaf november van start gaat.

In oktober begonnen een aantal nieuwe programma’s met het uitzenden. Zoals ‘All You Need Is Love‘, ‘Kroongetuige‘ en ‘Screentest‘. Wil jij meer informatie lezen over wat je kan verwachten? Klik hier om naar de nieuwe programma’s van oktober bij RTL 4 of 5 te gaan.

RTL 4

Help, Mijn Man is Klusser!

Help, Mijn Man Is klusser - Een aantal bekende- en nieuwe programma's zijn vanaf november bij RTL 4 of 5 te zien
Bron: RTL Boulevard & RTL | Help, Mijn Man Is klusser

Om te beginnen met een aantal terugkerende programma’s. Zoals ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’. Het klus programma waarbij John Williams samen met het team van klussers aan de gang gaat om huwelijken te redden. De vrouwen hebben geschreven om de thuis situatie weer leefbaar te krijgen. Over het algemeen zit er een onderliggend probleem dat moet worden opgelost.

Tijdens het klussen door probeert John in gesprek te gaan om het stel weer de goede richting op de duwen. Vanaf 1 november start het nieuwe seizoen van het bekende programma. Ga jij kijken hoe verschillende kamers worden opgeknapt? En of er in dit seizoen iemand zit die niet blij is met het resultaat? Maak je borst maar nat voor acht splinternieuwe afleveringen bij RTL 4.

Bouwval Gezocht

Bouwval Gezocht - Een aantal bekende- en nieuwe programma's zijn vanaf november bij RTL 4 of 5 te zien
Bron: Facebook & RTL | Bouwval Gezocht

Een ander programma waarbij het klussen bovenaan staat is ‘Bouwval Gezocht’ het RTL 4 programma wordt door Natasja Froger gepresenteerd. Er is niets aan het formule veranderd, want als kijker volg jij mensen die net een huis hebben gekocht. Maar starten met een minimaal budget. Niets gaat zoals zij dat van te voren hadden bedacht.

Alsof jij als kijker naar een horror scenario zit te kijken. Over het algemeen weten de nieuwe huiseigenaren er wat moois van te maken. Alleen gaat dat niet zonder bloed, zweet en tranen. Vanaf 15 november start RTL 4 met zes nieuwe afleveringen. De twee klus programma’s vormen vanaf november bij 4 de donderavond programmering.

The Voice of Holland

The Voice of Holland - Een aantal bekende- en nieuwe programma's zijn vanaf november bij RTL 4 of 5 te zien
Bron: Nu.nl & RTL | The Voice of Holland

Ben jij klaar voor een nieuw seizoen van ‘The Voice of Holland‘? De vier coaches zitten klaar om de mogelijke zangtalenten te beoordelen in de bekende rode stoelen. Anouk, Lil Kleine, Ali B en Waylon zorgen voor een bond gezelschap aan coaches. Die samen voor de nodige opmerkelijke televisie momenten kunnen gaan zorgen.

Vanaf 2 november kan je maar liefst 17 weken vooruit met de talentenjacht van dit moment. De vrijdagavond is vanaf november bij RTL 4 weer op volle kracht. Jij kan gaan kijken welk talent zich door de verschillende rondes heen zingt, en door de kijker wordt gekroond als winnaar van dit seizoen.

Oh, Wat Een Jaar

Oh, Wat Een Jaar - Een aantal bekende- en nieuwe programma's zijn vanaf november bij RTL 4 of 5 te zien
Bron: RTLBoulevard.nl & Roy Beusker | Oh, Wat Een Jaar

Vorig jaar bewees Linda de Mol, dat zij met de retro televisieshow als ‘Oh, Wat Een Jaar‘ heel goed kan scoren. Mensen willen kijken naar televisie waar zij een connectie mee hebben. Het oude bekende weet veel kijkers te trekken. Het wachten op een tweede seizoen was een kwestie van tijd. Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge keren terug als teamcaptains.

In ieder aflevering keer je terug naar een ander jaar. Waar alle fragmenten, eten, kledingstijl en decor op is aangepast. Vanaf 24 november bij RTL 4 keert het zaterdagavond programma terug. In de zes nieuwe afleveringen ga je terug in de tijd. Weet jij alles nog te herinneren van vroeger?

De Weg Naar Het Miljoen

De Weg Naar Het Miljoen - Een aantal bekende- en nieuwe programma's zijn vanaf november bij RTL 4 of 5 te zien
Bron: RTL XL & RTL | De Weg Naar Het Miljoen

Het programma ‘Miljoenenjacht’ weet mensen voor de buis te krijgen. Nu krijgt Martijn Krabbe de mogelijkheid om een nieuwe variant te lanceren. Het programma ‘De Weg Naar Het Miljoen’ zal vanaf november bij RTL 4 te zien zijn. Waar vijf kandidaten proberen om de weg naar het miljoen te bewandelen.

Waarbij kennis, de juiste keuzes maken en natuurlijk met de miljoen naar huis te gaan een grote rol speelt. Het belooft een waar spektakel te worden op de zondagavond. Waarbij je visueel verrast moet worden. Vanaf 11 november kan jij zes weken lang gaan kijken of de kandidaten met de miljoen euro naar huis gaan.

RTL 5

Bij RTL 5 is het aardig rustig met nieuwe programma’s. De bekende en populaire programma’s als ‘Expeditie Robinson‘ en ‘Adam Zoekt Eva’ lopen nog steeds. En zijn op woensdag en donderavond te bekijken. Toch komt er een programma bij waar voor het überhaupt werd opgenomen veel om te doen was.

Undress For Love

Undress for Love - Een aantal bekende- en nieuwe programma's zijn vanaf november bij RTL 4 of 5 te zien
Bron: RTL XL & RTL | Undress For Love

Eerder dit jaar kwam RTL 5 met de versie die in het Verenigd Koninkrijk was opgenomen. Nu komt er een Nederlandse versie van ‘Undress For Love’. Het programma moest er heel veel tijd en geld in stoppen om mensen naakt voor de camera te krijgen. Het klinkt heel plat maar zo is het niet bedoeld. Want mensen gaan aan de hand van het lichaam kijken of zij zich voelen aangetrokken tot een ander.

Wat anders is bij de RTL 5 versie, is dat er een publiek is die alle ontwikkelingen op de voet kan volgen. Vanaf 5 november bij RTL 5 te zien. Waar je Lieke van Lexmond als presentatrice van de naakte waarheid gaat zien. Ga jij kijken naar het programma dat waarschijnlijk voor veel commentaar gaat zorgen? Je krijgt zeven weken de tijd om één of meerdere afleveringen te bekijken.

Latest Reviews