Oud en Nieuw 2017 Televisie

De programmering op Oudejaarsavond 2017 van NPO1, RTL4 en SBS6

Dit zijn de programma’s die NPO1, RTL4, SBS6 dat op oudejaarsavond 2017 te zien zijn

De laatste dag van 2017 komt steeds dichterbij. Maar wat is er dan op de televisie te zien? Hieronder heb ik de programmering op Oudejaarsavond 2017 van de grote televisiezenders NPO1, RTL4 en SBS6 voor je op een rij gezet. Geen zin om naar programma’s te kijken? Maar meer behoefte aan gezellige en aangename muziek? Houdt de blog in de gaten want het bericht met alle concerten en andere muzikale programma’s komen nog voorbij.

NPO1

Youp van 't Hek met de oudejaarsconference 'Een vloek en een zucht'
Bron: Heartselling.info | Youp van ’t Hek met de oudejaarsconference ‘Een vloek en een zucht’

Bij de publieke omroep krijg je een aantal succesformules te zien. Na het journaal begint Victor Mids bij NPO1 om oudejaarsavond 2017 in te luiden. Het wordt een extra feestelijke uitzending van ‘Mindf*ck’. Waar de je de populaire rapgroep Broederliefde, presentatrice Eva Jinek en voetbalster Lieke Martens te gast zijn. Wat de extra feestelijke touch gaat zijn is nog onbekend. Wat wel zeker is, is dat je verbaasd voor de televisie zit.

Daarna is er een extra lange aflevering van De TV Draait Door. Presentator Matthijs van Nieuwkerk laat samen met een aantal gasten de beste fragmenten uit de ‘TV Draait Door’ zien. Dat wordt lachen, gieren, brullen met de beste en lachwekkende filmpjes vanaf 21.35 uur. Daar blijft het niet bij. Want oudejaarsconference koning van de afgelopen jaren is terug.

Cabaretier Youp van ’t Hek zal zijn ontzoute mening over het afgelopen jaar laten horen. Vanaf 22.30 uur kan je naar de oudejaarsconference ‘Een Vloek En Een Zucht’ kijken. Daarna is het samen aftellen tot dat 2018 gaat beginnen.

RTL4

Guido Weijers sluit oudejaarsavond 2017 af in het Oude Luxor
Bron: Kunstmin.nl | Guido Weijers sluit oudejaarsavond 2017 af in het Oude Luxor

De afgelopen jaren had RTL4 een vaste programmering. Nu is het toch anders want het roer gaat om en oudejaarsavond 2017 ziet de prime time programmering er anders uit. Vorig jaar met ‘Ik Hou Van Holland’, maar dit jaar met een andere kijkcijfer kanon. Het bekende programma ‘Miljoenenjacht’. Dit wordt een extra lange editie dat je vanaf 20.00 uur tot en met 22.00 kan gaan kijken. Wordt iemand op het nippertje van 2017 nog miljonair?

Een andere cabaretier die het podium op gaat om het jaar 2017 uit te pluizen is Guido Weijers. Hij zal live vanuit het Oude Luxor zijn oudejaarsconference laten zien. Bereid je voor op een 90 minuut durende show waarbij alle trends en nieuws voorbij komen. De show begint om 22.00 uur en zal voor het aftellen zijn afgelopen.

SBS6

Sluit oudejaarsavond 2017 af met de Toppers: Wild West Thuis Best
Bron: Veronica Magazine | Sluit oudejaarsavond 2017 af met de Toppers: Wild West Thuis Best

Als je lachend, feestend het jaar wilt afsluiten dan moet je bij SBS6 zijn. Vanaf 20.30 uur krijg je een XL versie van ‘Komt Een Man Bij De Dokter’. Je krijgt waarschijnlijk het beste van de afgelopen seizoenen te zien. Waardoor je meer dan twee uur kan lachen om de droge humor van het programma.

Daarna wordt je bij gepraat bij ‘Hart Van Nederland’ en ‘Shownieuws’. Het zal een mix van het beste van 2017 zijn met de laatste nieuwtjes die je niet mag missen voordat oudejaarsavond 2017 voorbij is. Ben je niet bij de Toppers geweest? Dan krijg je nog kans want vanaf 23.30 uur wordt ‘De Toppers: Wild West Thuis Best’ uitgezonden. Je krijgt wel een korte onderbreking om af te tellen. Daarna kan je verder feesten samen met de Toppers.

Latest Reviews