R E L – Consciousness

Sing- en Songwriter Arielle Sitrick lanceert onder de naam R E L de single ‘Consciousness

Arielle Sitrick / R E L - Consciousness

De nieuwe muziek blijft uitkomen. Uit Los Angeles afkomstige Arielle Sitrick bracht in 2015 de EP R.E.L. Een logische titel als je na gaat dat haar artiesten/project naam R E L is. Eerder dit jaar kwam er nieuwe muziek uit met de single ‘A Little Bit Sometimes’ en ‘Colors’. Om te laten horen en zien dat je niet om de zangeres heen kan lanceerde zij de single ‘Consciousness’.

De muziek die zij onder de naam R E L uitbrengt valt onder de noemer ‘EVOCA-​POP™’. Het laat de emotie horen en voelen. Maar is een samenvoeging van ‘Evaocatief’ en ‘Pop’. Evocatief staat voor laten horen, herinneringen ophalen of oproepend. De teksten die zijn geschreven zijn persoonlijk en zit veel emotie in. Muziekkenners beschreven de muziek als een mengsel van Indie droom pop, alternatieve R&B en electro soul. Waardoor je de stem en de muziek die de de zangeres uitbrengt herkenbaar is.

Het project van de zangeres is niet onbekend op Spotify, met meer dan één miljoen Spotify streams en honderd duizend views op Youtube is zij een opkomende artiest. Als je in de omgeving van Los Angeles woont of bent geweest kan het zijn dat je muziek van R E L live hebt gehoord. Na het uitkomen van haar debuut EP, kreeg zij de mogelijkheid om op vele podia op te gaan treden. Andere media als: MTV Iggy, Hillydilly en Wonderland Magazine wilde de zangeres in de spotlight zetten. Zij is daar live te horen geweest of heeft er een interview gegeven.

Om het project R E L voor elkaar te krijgen wordt met producer Robot Koch samengewerkt!

Dit is pas het begin want de zangeres wilt in de nabije toekomst een visueel album met de titel EVOCA-POP™ gaan uitbrengen. Voor de eerste single ‘Consciousness werkte zij samen met Robot Koch. Hij maakte muziek voor televisie programma’s The Blacklist, How To Get Away With Murder en MTV’s Teen Wolf. En heeft in het verleden samen gewerkt met Norah Jones, Tensnake, Bassnectar en Max Richter.

Hij is geïnspireerd door de visie die bij R E L komt kijken. Het ‘ogen open, oren open en hart open’ gevoel kan je raken en daar wilt Robot Koch aan mee werken. De single laat een klein voorproefje zien wat je in de toekomst kan verwachten. Met verschillende lagen aan muziek, de verleidelijke stem van Arielle Sitrick en prachtige harmonieën. Luister naar de single en dan kan het wachten op het opkomende visuele album beginnen.

Latest Reviews