Bron: IMDB & Netflix | Raising Dion

Raising Dion Trailer

Netflix lanceert de Raising Dion trailer, van de originele superhelden serie!

Netflix lanceert de Raising Dion trailer, van de originele superhelden serie!
Bron: GIPHY | Raising Dion

Met al het superhelden geweld op het scherm, moet je als streamingdienst van goede huizen komen om indruk te maken. Het is Amazon Prime Video gelukt met ‘The Boys‘. Nu probeert Netflix het na lang wachten met de ‘Raising Dion trailer’. Het duurt nog een aantal weken voordat de volledige serie bij de streamingdienst te zien is. Ben jij van plan om de serie te gaan kijken? Laat het onder het bericht je reactie achter.

Raising Dion volgt het verhaal van een vrouw genaamd Nicole, die haar zoon Dion grootbrengt na de dood van haar echtgenoot, Mark. De normale drama’s van het opvoeden van een zoon als alleenstaande moeder worden versterkt wanneer Dion verschillende mysterieuze, superheldachtige vermogens begint te vertonen. Nicole moet nu de gaven van haar zoon geheim houden met de hulp van Mark’s beste vriend Pat, en Dion beschermen tegen tegenstanders om hem te exploiteren, terwijl hij de oorsprong van zijn vaardigheden uitzoekt.

De Raising Dion trailer laat mij verschillende dingen voelen. Om te beginnen met het positieve. Want er wordt vooral op de emoties gespeeld. De muzikale ondersteuning is al het begin, daar wordt de emotionele ondertoon heel goed naar vertaald. Dan is er de band tussen moeder en zoon.

Er waren goede en iets minder goede elementen in de trailer te zien

Er waren goede en iets minder goede elementen in de trailer te zien
Bron: GIPHY | Raising Dion

Zij blijven over nadat echtgenoot en vader er niet meer is. Moeder probeert uit alle macht haar zoon op een goede manier op te voeden. Zij krijgt daar boven op ook nog te maken met de superkrachten van zoon lief. Beide lopen daardoor gevaar, niet alleen van de krachten. Ook zijn er mensen die Dion willen onderzoeken of zelfs opsluiten. De emotie kwam goed over, waardoor mijn interesse in de serie werd aangewakkerd.

Een ander onderdeel van de Riasing Dion trailer, is de diversiteit. Eindelijk waagt een streamingdienst of maker van een serie zich aan om geen blank gezin in de hoofdrol te zetten. Dit keer is er een gezin met een donkere huidskleur dat een verhaal mag en kan vertellen. Ik weet dat het een science-fiction serie is, maar toch. Voor vele mensen is dit al een grote stap.

Allemaal heel leuk, alleen valt het tot nu toe tegen hoe goed de effecten zijn. Bij bepaalde beelden zie je dat er geld in is gepompt. Terwijl een seconde later, je beelden ziet, waarbij de effecten niet al te best zijn. Ik hoop dat het eind resultaat beter is. Het is alleen afwachten tot dat de serie op Netflix is te zien. En dat is 4 oktober!

Latest Reviews

Ook interessant
An artist makes a floating tree