Bron: Disney & Filmdepot | Ralph Breaks The Internet Trailer

Ralph Breaks The Internet Trailer

Alle registers worden open getrokken door Disney in ‘Ralph Breaks The Internet trailer’

Ralph Breaks The Internet Trailer
Bron: Disney & Filmdepot | Ralph Breaks The Internet Trailer

Dat Disney een mogelijkheid heeft om alle merken te gebruiken lijkt er sterk op als je naar ‘Ralph Breaks The Internet trailer’ kijkt. Er werd vorig jaar augustus al gefluisterd dat er een scene in de film zou komen waarbij alle Disney prinsessen te zien zouden zijn. Het harde bewijs is er nu, en dat zie je in de trailer die is uitgekomen.

Ralph Breaks The Internet Trailer
Bron: GIPHY | Ralph Breaks The Internet

Je krijgt een goed beeld wat Ralph en Penelope te wachten staat wanneer zij het internet op gaan. In de trailer vraagt Penelope om naar het meest waanzinnige website te worden gestuurd. Als je naar een Disney film kijkt, dan kan je maar naar één plek worden gestuurd. En dat is de website van de mouse house. Op ‘Oh My Disney’ komen zij terecht en dat zorgt voor een hoop herkenbare beelden.

Als je nagaat dat Disney een oneindige bron aan bekende karakters heeft dan kan je als Disney fan je ogen uit kijken. Het begint bij de Storm Troopers van Star Wars, dan komt Iron-Man eraan vliegen en is Iejoor te zien naast Penelope. Toch gaat ‘Ralph Breaks The Internet trailer’ nog een stapje verder, de beruchte beelden van de Disney Prinsessen worden getoond.

Ralph Breaks The Internet Trailer
Bron: GIPHY | Ralph Breaks The Internet

De ene 2D prinses heeft een geweldige make-over naar 3D gehad terwijl de ander niet al te best over komt. Misschien komt dat nog goed voordat de film in december in de bioscoop te zien is. Bij mij lieten de beelden mijn mond openvallen, want het is als Disnet fan alleen maar leuk om alle karakters en natuurlijk de prinsessen samen te zien.

‘Ralph Breaks The Internet trailer’ laat veel zien, maar heeft een aantal bekende karakters overgeslagen. Zo zouden de andere Marvel karakters ook te zien zijn als animatie figuren. Het duurt nog even voordat de film in de bioscoop te zien is. Maar dat Disney weet hoe je mensen enthousiast moet maken is wel duidelijk.

BewarenBewaren

Latest Reviews