Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 Teaser

Movie Trailers

Van retro naar het heden met Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 Teaser

Ralph en Vanellope zijn terug en dit keer breiden zij uit. Want de eigenaar van de arcade hal heeft het internet ontdekt. Er wordt een wi-fi modem gekocht en de bekende games van de eerste film lijken een uitbreiding te hebben gehad. Want met deze nieuwe optie kunnen de verschillende personages en karakters van de verschillende games het internet op.

Zelf vond ik het eerste deel heel erg leuk om te zien. Want Disney Animation ging naar een wereld die zij niet eerder hadden gebruikt in een animatie film. Ook de boodschap dat er achter zat vond ik heel goed bedacht of toegevoegd. Want het ging om de ‘slechterik’ Ralph en hij wilde niet de slechterik zijn. Maar hij wilde voor één keer de superheld zijn.
Uiteindelijk is het hem ook gelukt, want hij heeft Vanellope geholpen met het verslaan van de echte slechterik.

Verwachtingen en wat zie je in de Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 Teaser?

Zes jaar later vindt ‘Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2’ plaats. Want aan het begin van de teaser zie je dat Suzy dat haar verjaardag vierden opnieuw jarig is. Alleen is zij dit keer niet zeven maar elf geworden. Ook zijn Vanellope en Ralph vrienden geworden en zijn samen net zo nieuwsgierig als in het eerste deel. Wanneer in het ‘stationshal’ het bordje ‘Wi-Fi’ te zien is willen zij wel weten waar dat naartoe leidt.

Ik vond de ‘Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 Teaser’ een goede start van een campagne. Want je krijgt een kleine preview te zien van wat je later dit jaar te wachten staat. Er zitten een aantal hele herkenbare dingen in die je als internet gebruiker vaak tegen komt. En hoe Ralph en Vanellope daar mee om gaan vind ik heel grappig. Het einde dat Ralph het spel op de tablet over neemt, liet mij heel hard lachen.

En als dat de humor van de hele film is dan kijk ik er naar uit. Mocht het zijn dat de hoofd personages gaan ‘surfen’ op het internet zonder enig verhaal. Dan slaat Disney Animation Studio’s de plak mis.

Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 Teaser
Bron: IMDB & Disney Animation Studios | Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 Teaser

De merken en de Easter eggs die in ‘Ralph Breaks The Internet: Wreck-It Ralph 2 Teaser’ te zien zijn

Dan gaat de grote wereld van het internet open. En daar weten Ralph en Vanellope zich wel raad mee. Het leuke aan dit soort films is dat de makers, Disney Animation Studio’s, namen van bedrijven kunnen veranderen. Net als dat bij ‘Zootropolis’ werd gedaan. Maar in de ‘Ralph Breaks In The Internet: Wreck-It Ralph 2 teaser’ zie je dat bedrijven als ‘Ebay’, ‘Hulu’, ‘Youtube Red’ en ‘Tripadvisor’ geld hebben betaald om in de film terecht te komen.

Andere ‘easter eggs’ zijn de lamp van Aladdin. De lamp wordt geveild bij Ebay en staat in de ‘Wreck-It Ralph 2 teaser’ op maar 35 dollar. De irritante pop-ups waar wordt gezegd dat je een winnaar bent. Maar het meisje dat een spel op haar tablet aan het spelen is lijkt verdacht veel op de jonge Moana. En schrikt zich wezenloos wanneer Ralph het konijntje vol propt met pannenkoeken.
Vanaf 12 december kan je naar de bioscoop gaan om niet de ‘Wreck-Ralph teaser’ te kunnen zijn maar juist de gehele film.

Latest Reviews

Ook interessant
The positive side from being Gay/ a Homosexual!