Bron: Warner Bros & Filmdepot | Rampage: Big Meets Bigger

Rampage: Big Meets Bigger Review

Dwayne Johnson neemt het in ‘Rampage: Big Meets Bigger’ op tegen drie reuzen van beesten

Rampage: Big Meets Bigger Movie Poster
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Rampage: Big Meets Bigger

De afgelopen maand was Dwayne Johnson te zien in ‘Jumanji: Welcome To The Jungle’ maar je komt niet van de acteur af. Want hij is terug bij Warner Bros voor de film ‘Rampage: Bg Meets Bigger’. En de komende zomer zal hij ook in een andere actie film te zien zijn. Alleen nu hebben we het over de film waar drie dieren tot meters hoge monsters worden omgetoverd.

Wat betreft regisseur Brad Peyton hij werkt niet voor het eerst met boven genoemde acteur. want hij werkte samen aan de films ‘Journey 2: The Mysterious Island’ en ‘San Andreas’. Waarbij een aantal elementen van de films terug komen of samen komen in ‘Rampage: Big Meets Bigger’.

Het verhaal van de film is niet heel moeilijk. ‘Rampage: Big Meets Bigger’ gaat ver een onderzoek dat volledig mis gaat, de mensen erachter komt het wel goed uit. Want de experimenten vinden niet meer in de ruimte plaats en nu op aarde. Omdat albino gorilla wordt geraakt, komt zijn verzorger Davis Okoye in actie.

Hij probeert naast het leger de drie grote dieren tegen te houden. Want zij slopen heel Chicago, en deinzen niet terug wanneer er nog mens over staat lopen. Het enige wat naast de grote dieren tegen zit is het Amerikaanse leger want zij willen er zeker van zijn dat de drie dieren geen gevaar meer vormen.

De recensie van Rampage: Big Meets Bigger

Heel gek gezegd weet Dwayne Johnson waar hij goed in is. Hij weet zich als acteur het best neer te zetten in een film waar gereageerd moet worden. Als acteur moet je vaak reageren op wat later in de film logisch lijkt. Met actie, komedie en fantasy films is meneer Johnson in zijn element. En dat is heel goed te zien in ‘Rampage: Big Meets Bigger’.

Het is zo goed als bijna een digitale film, waar grotendeels van de scenes is gemaakt met de computer. De makers hebben heel goed werk afgeleverd. Want de effecten zijn goed gemaakt en goed verwerkt in de film. Wanneer de acteurs interactie hebben met bijvoorbeeld George. Dan zie je dat de aap met de computer is gemaakt. Toch is het niet storend om naar te kijken.

Rampage: Big Meets Bigger
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Rampage: Big Meets Bigger

De humor in de film is een goede bijkomstigheid naast de actie die op het scherm te zien is. Zeker als je aan het begin van de film kennis maakt met een aantal karakters, dan vindt ik het verwarrend als die personen later in de film geen rol hebben. Waarom die karakters introduceren, als het geen rol speelt in het verhaal?

Je weet wat je krijgt als je ‘Rampage: Big Meets Bigger’ gaat kijken in de bioscoop

Ook al is het een soort remake van een videogame, de vraag waarom mensen dit soort experimenten worden gedaan wordt niet in ‘Rampage: Big Meets Bigger’ vraagt. Een vraag dat ik al snel in mijn hoofd had zitten. Er wordt gedaan dat het de normaalste zaak van de wereld is.

Rampage: Big Meets Bigger
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Rampage: Big Meets Bigger

De slechteriken in de film waren wat mij betreft niet slecht genoeg. Er had meer uitgehaald kunnen worden door de makers. Als je na gaat dat broer en zus makkelijk traceerbaar waren. En niet in de gaten werden gehouden met wat voor zaken zij bezig waren. Het verhaal klopte bij een aantal punten niet.

Toch is ‘Rampage: Big Meets Bigger’ een aanrader om te gaan kijken. Je krijgt veel actie, humor voor je kiezen. En dat is de reden waarom je naar deze film gaat. Heb geen hoge verwachtingen, dan heb je een leuke tijd in de bioscoop.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Movie News: The Lion King 2019, Star Wars spin-offs en komt LOTR terug?