Creative Blog

Randy Lewis combineert objecten op een creatieve manier

De creatieveling Rany Lewis weet combinaties van objecten te maken die je niet direct bij elkaar zou verwachten

Het creatieve brein van Randy Lewis uit Californie weet objecten met elkaar te combineren. En dat zijn objecten die je niet direct bij elkaar zou verwachten, of toch wel? Op zijn Instagram account deelt hij regelmatig foto’s en video’s waar je hersenen aan het werk worden gezet. Want wat klopt er niet aan de foto? Maar wat is de gekke combinatie die, als je goed kijkt, heel goed bij elkaar passen.

Daar blijft het niet bij, naast de creatieve uitspattingen van Randy Lewis maakt hij logo’s voor bedrijven. Om het zo zo goed mogelijk te doen kijkt hij naar het bedrijf en maakt het persoonlijk. Oftewel hij maakt het op maat.
Naast de logo’s heeft hi het bedrijf Devise Interactive opgericht. Het bedrijf richt zich op interacties tussen bedrijven en de klanten of gasten. Hij heeft het totaal pakket als het gaat om mensen bij elkaar te brengen.

Randy Lewis combineert objecten zoals de Butterfly
Bron Foto’s: Randy Lewis & Bored Panda | Butter-fly

Laat ik terug gaan naar de bijzondere samenvoegingen die Randy Lewis maakt. Hij maakt er kleurrijke creaties van die hij verkoopt met het bedrijf This Or That Clothing. Als je met een T-shirt, broche, trui of andere kledingstukken/accessoires dan loop je er op een originele manier bij. Wil je dat niet? Dan kan je Randy Lewis zijn Instagram account volgen. Zo blijf je up-to-date van de laatste creative foto’s en video’s.

Als je denkt dat Randy Lewis alleen objecten samen voegt dan is dat niet helemaal waar. Hij smeert, plakt en zet zichzelf ook op de foto. Bedenk het zo gek mogelijk en hij staat er mee op de foto. Zoals pindakaas en jam, maar ook vol met spek of dicht getapet. Zie het resultaat van de creativiteit hieronder en als je meer wilt zien op de sociale media.

Gebakken ei? By Randy Lewis

Broodje Hamburger?! By Randy Lewis

Duck-tape by Randy Lewis

Latest Reviews