Ranking The Stars 

Paul de Leeuw en Ranking The Stars kunnen niet zonder elkaar!

Het spraakmakende televisie programma Ranking The Stars is terug! De veertig minuten waarbij (semi) bekende Nederlanders zijn of haar mening laat horen over de mede deelnemers van de quiz.

In iedere afleveringen komen er twee vragen voorbij. De vragen krijgen de sterren voordat het programma begint. De vraag aan de sterren is of zij die willen rangschikken. De vragen hebben meestal betrekking op de actualiteit bijvoorbeeld ‘Wie wordt er als eerste uit een overboekt vliegtuig gezet?’
Opzich is dat niet het leuke aan het programma. Wat het leuke maakt om naar te kijken zijn de opmerkingen die erbij geschreven zijn. Negen van de tien keer zijn dat niet al te aardige opmerkingen.

Paul de Leeuw draagt het programma en kan ook niet zonder de presentator.
Hij heeft de elf seizoenen gepresenteerd met een korte pauze. In de twee seizoenen waar bij niet in te zien was namen Sophie Hilbrand en Sander Lantinga het stokje over. Dat bracht niet het succes waar BNN op gehoopt had en Paul de Leeuw kwam snel weer terug.

De sterren van Ranking The Stars geven de mening over de ander

Omdat er meerdere afleveringen na elkaar worden opgenomen is het makkelijk om als ster een beetje aangeschoten je mening te geven. De sterren worden naarmate het seizoen vordert steeds makkelijker in meningen geven.
Dat is charme van Ranking The Stars om elkaar een beetje voor schut te zetten met een knip oog.

Dat heeft voor een aantal ‘ruzies’ gezorgd onder de sterren bijvoorbeeld Richard Groenedijk en Mariska van kolck. Gelukkig weten mensen in welk programma zij zitten en kunnen omgaan met de grappen.

Lekker Laat met Paul de Leeuw

Als er een ster naar voren is gehaald en zijn of haar lijst heeft besproken gaat Paul de Leeuw los.
Hij zegt iedere keer weer dat honderd mensen voor de commentaren hebben gezorgd. Maar dat geloof ik niet. Het zijn typische hilarische Paul opmerkingen met een kleine sneer naar de steR.

Ranking The Star komt jaarlijks met twee seizoenen. De zomer en winter variant. Tijdens het winter seizoen worden er rond kerst en oud en nieuw een aantal afleveringen in stijl uitgezonden. Met vragen die te maken hebben met de feestdagen. Al met al een feest om naar te kijken.

Latest Reviews

Ook interessant
Avengers: Infinity War breekt nu al records!