Bron: IMDB & Fox Searchlight | Ready Or Not

Ready Or Not Trailer

De Ready Or Not trailer laat zien hoe verstoppertje uit de hand kan lopen

De Ready Or Not trailer laat zien hoe verstoppertje uit de hand kan lopen
Bron: GIPHY | Ready or Not

De horror genre probeert zichzelf op een nieuwe manier op de kaart te zetten. Door bekende of iconische elementen te pakken en dat te verwerken in een film. Zo kwam het afgelopen jaar de film ‘Escape Room’ uit, wat ik heb gezien maar niet kon waarderen. Toch heb ik na het zien van de ‘Ready Or Not trailer’ de nodige interesse gekregen in deze horror film.

De huwelijksnacht van een bruid neemt een sinistere wending als haar excentrieke, nieuwe schoonfamilie haar dwingt deel te nemen aan een angstaanjagend spel.

Dat verstoppertje uit de hand kan lopen, kunnen vele kinderen en volwassenen over mee praten. Alleen weten de makers van de film en ‘Ready Or Not trailer’ het een stuk bloederiger en gruwelijker te maken dan ik tot nu toe heb mee gemaakt. Om daar duidelijkheid over te geven, als kind speelde ik wel eens verstoppertje. Wanneer iemand vals speelde werd het wel eens ruzie en werden de nodige klappen of scheld woorden uitgedeeld.

Terug naar de film dat 22 augustus wordt gelanceerd. Normaal gesproken wordt ik niet direct enthousiast van een horror film, waarbij het doel is om elkaar uit te moorden. Bij ‘The Purge’ films kreeg ik de nodige claustrofobie gevoelens en het gevoel dat het niet eerlijk werd gespeeld. Daar draait het natuurlijk niet om bij de horror films, want dan zou het geen horror zijn. Toch krijg ik na het zien van deze trailer een ander beeld en gevoel.

Want je ziet dat het lijdend voorwerp of in dit geval het lijdende persoon, zelf de nodige actie en moorden op haar naam weet te krijgen. Waardoor ik juist hoop dat zij als één van de enige overlevende overblijft. Actrice Samara Weaving kende ik van de ‘Babysitter’ film van Netflix. Waarin zij de nodige humor en horror heel goed wist te combineren. Het lijkt erop dat zij deze kwaliteiten voor deze film weer heeft opgepakt.

Een aantal bekende gezichten zijn te zien in de horror trailer

Een aantal bekende gezichten zijn te zien in de horror trailer
Bron: GIPHY | Ready or Not

Een ander bekend gezicht in de ‘Ready Or Not trailer’ is niemand minder dan: Andie MacDowell. Zij had zat ik de grote klappers gedurende de jaren ’90. Tegenwoordig is zij te zien in een bijrol of een televisie serie. Haar rol in deze nieuwe horror film zal niet super groot zijn. Maar ik verwacht dat de makers haar goed in de picture zetten, en de nodige humor of bloederige scene voor haar in petto hebben.

Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett hebben samen gewerkt om de film tot te maken zoals Fox Searchlight het in de bioscoop gaat uitbrengen. Zij hebben eerder gewerkt aan de horror film ‘V/H/S’ en dat moet goed hebben uitgepakt. Want zij keren zeven jaar later terug met een samenwerking in de vorm van een film en de ‘Ready or Not trailer’.

Waar ik wel lichtelijk verbaasd over was, was het feit dat Fox Searchlight de film uit brengt. Normaal gesproken lanceren zij de kleinere film, dat vooral de aandacht van de verschillende Awards moet krijgen. Denk aan de films ‘The Shape of Water‘, ‘Isle Dogs‘ en ‘The Favourite‘.

Als de promotie machine van Disney nu ook dacht deze film staat, verwacht meer van de ‘Ready of Not trailer’ en wat er nog meer online wordt uitgebracht. Ik kan niet wachten tot dat het 22 augustus is, want dan wil ik het eind resultaat zeker gaan bekijken. De humor en horror elementen lijken tot nu toe in goede balans te zijn, waardoor de film vol entertainment zit. Ben jij van plan om de horror film te gaan kijken?

Latest Reviews

Ook interessant
Insidious The Last Key Review