this made my day tv

Reality competitie programma’s die je moet zien

Van de beste tattoeerder tot aan een super model er is genoeg reality competitie om te kijken

Er zijn een aantal reality competitie programma’s die iedereen kent.
Zo waren America’s Next Top Model en Project Runway één van de eerste programma’s waarbij reality en competitie heel goed samen gingen.
Nu kon het zijn dat dit type programma een kort leven zou hebben. Maar niets is minder waar, want voor iedere interesse is er een programma.
Laat ik een aantal verrassende en goed lopende reality competitie programma’s met je delen.

The Face off

Speciale effecten in films worden steeds vaker met de computer gemaakt. Toch wordt er nog steeds gebruik gemaakt van protheses, siliconen en make-up. Zo creëer je een optische illusie en laat je mensen er anders uit zien.
De deelnemers die in deze reality competitie proberen het geldbedrag van 100.000 dollar te winnen krijgen iedere week een opdracht om te laten zien wat zij kunnen. Je krijgt ook een kijkje achter de schermen, zo kom je er achter hoe de professionals bij films en series te werk gaan.

Heb je tot nu toe niets gezien? Je kan nog even vooruit omdat er tot nu toe elf seizoenen zijn uitgezonden.
Ik moet zeggen dat ik met veel plezier naar de serie kijkt. Tot juli 2016 was de zender Syfy te zien in Nederland en Belgie. Helaas heeft NBCUniversal de zenders hier gestopt. Je moet op een andere manier zien te vinden om de serie te kijken.

America’s Next Top Model

In Nederland is het succes van de moeder der reality competitie programma’s een beetje bekoeld. Want RTL5 is niet zo consequent in het uitzenden. Vorig jaar kwam het programma terug maar verhuisde het naar VH1 waar het nu samen met Rupaul’s Drag Race te zien is op de vrijdagavond.
De terug keer zorgde voor gemixte reacties want de kijker miste Tyra Banks. En het nieuwe seizoen dat dit najaar te zien is zal zij weer de presentatrice zijn.

America’s Next Top Model staat garant voor drama tussen de deelnemende meiden. Wil je zien hoe zij een verandering doormaken en zich ontwikkelen tot modellen? Kijk naar de reality competitie show.

The Amazing Race

Vindt je het niets om een seizoen lang te zien hoe de deelnemende mensen het tegen elkaar opnemen in een studio? En wil je meer van de wereld zien maar wil je niet in een vliegtuig stappen? Kijk de 29 seizoenen terug want er is genoeg te zien van de wereld. En de makers van dit reality competitie programma zijn nog lang niet klaar.
Want CBS kondigde aan dat het dertigste seizoen er aan zit te komen.

Het idee van dit programma komt van de Nederlander Bertram van Munster. En hij wist zijn idee te ontwikkelen naar een programma dat in 2001 voor het eerst op de Amerikaanse televisie is geweest.

Wanneer de wedstrijd begint gaat een groep met duo’s de wereld rond om verschillende opdrachten te doen. Door opdrachten te winnen kan je versnelt of een ander team minder snel naar het einde te reizen. Welk duo er als eerste terug is van de reis wint een mega geld bedrag van 100.000 dollar.

Ink Master

Hou je van tatoeages? Dan is Ink Master een programma dat je moet gaan zien.
In deze versie van de reality competitie programma gaan tatoeëerders de strijd met elkaar aan om ook 100.000 dollar te kunnen winnen. In Nederland kan je alle afleveringen bij de televisie zender Spike zien.
Ook is er een Nederlandse editie, alleen heb ik die tot op heden nog niet gezien.

Tot nu toe zijn er acht seizoenen op televisie uitgezonden en begin juni begint het negende seizoen in Amerika.
Ik denk dat niet veel later Spike begint met het uitzenden van dat seizoen. In het programma zie je heel veel verschillende stijlen van tatoeëren voorbij komen. Iets wat ik heel erg gaaf vind om te zien.

Waar halen mensen de inspiratie vandaan en wie is het beste is in het zetten van een tatoeages.
Dave Navarro, Chris Núñez en Oliver Peck beoordelen de tatoeages, en als de deelnemers iets buiten de lijntjes kleuren geven zij commentaar.

Latest Reviews

Ook interessant
Losing Weight