De Verbouwing [Review]

MOVIES

Nederland / België
Thriller / Drama

geregisseerd door Will Koopman
met o.a.Tjitske Reidinga, Peter Blok en Alex Hendrickx


Het verhaal gaat over de succesvolle plastisch chirurg Tessa (Tjitske Reidinga), die op het punt staat haar privékliniek te openen. Maar gelukkig is ze niet. Haar huwelijk dreigt op de klippen te lopen. Tegelijkertijd lijkt de verbouwing van hun huis een ramp te worden. Als Tessa zich vervolgens inlaat met een oude vriend (Peter Blok), lijkt er geen uitweg meer mogelijk.


Nu heb ik deze film op een vrije avond gekeken op de bank met een bakje chips. Maar moet ik wel zeggen dat ik voordat ik de film heb gezien eerst het boek gelezen heb.

Het is niet een hele slechte film maar ook zeker geen super goede, nu had ik het nadeel dat ik al wist hoe de film zou gaan. En zoals ze dat bij meerdere boek verfilmingen doen laten ze soms stukken die wel in het boek voorkomen weg uit te film.

Wat ze zoal weg hebben gelaten zijn toch wel de spannende stukken van de zoon die gespeeld word Alex Hendrickx. In het boek is er een stuk dat hij weg probeert te lopen als hij onder gedoken zit hier hadden ze in de film een spannende scene van kunnen maken. Dit vond ik erg jammer.

Ik zou je aan raden om lekker te film te gaan kijken op een ontspannen avond met een bakje chips op schoot. Het kijkt wel lekker weg, maar nog één tip pak daarna het boek dan kom je er achter wat er niet in de film zat.

[youtube=http://youtu.be/7d2JbUdQ1ck]

Volgende
Familie!

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
Ode to Animals!