Robin Hood Teaser Trailer

Movie Trailers

Summit en Lionsgate hebben de ‘Robin Hood teaser trailer’ online gezet

Robin Hood Movie Poster
Bron: Summit & IMDB | Robin Hood

Je kan Summit en Lionsgate niet tegen houden, want zij lijken druk bezig te zijn om een aantal films op een knallende manier te promoten. En om de film met Taron Egerton, Jamie Foxx en Jamie Dornan aandacht te geven hebben zij de ‘Robin Hood teaser trailer’ online gezet.

Je kent de acteur Taron Egerton van de films ‘Kingsman: Golden Circle‘ maar ook van de goede en interessante film ‘Eddie The Eagle‘. Waar hij twee verschillende kanten van zichzelf naar voren wist te brengen. In de ‘Robin Hood teaser trailer’ lijkt het erop dat je veel overeenkomsten ziet met zijn ‘Kingsman’ karakter.

Robin Hood is verhard door de oorlog en weet met zijn Moorse commandant een opstand te veroorzaken tegen de corrupte Engelse kroon. Waar de burgers de man volgen die vooraan staat. Verwacht dat regisseur Otto Bathurst alles uit de kast haalt om de scenes zo rijk mogelijk te maken. Want de ‘Robin Hood teaser trailer’ laat een kleine preview zien van wat je eind van 2018 kan zien in de bioscoop.

Robin Hood Teaser Trailer
Bron: Summit & IMDB | Robin Hood

De ‘Robin Hood teaser trailer’ laat veel actie beelden zien

Jamie Foxx zal de rol van Moorse commandant op zich nemen. Hij zal Robin Hood de kneepjes van het vak bij brengen. Dat zie je ook terug komen in de teaser trailer. Ook de ‘Fifty Shades Of Grey‘ acteur Jamie Daronan is te zien. Hij Hood bij de groep mannen die Robin Hood volgen. Het verhaal is tot nu toe minimaal bekend en ben benieuwd hoe dat op beeld eruit gaat ziet. Tot nu toe hebben Ben Chandler en David James Kelly geen volledige filmscript geschreven.

Weten zij de ervaring die tot nu toe is op gedaan op een goede manier te verwerken? Vanaf 6 december kan je de beelden van de ‘Robin Hood teaser trailer’. En de rest van de film in de Nederlandse bioscopen zien. De verwachtingen zijn bij mij niet al te hoog. Al ben ik wel benieuwd wat Taron Egerton en Jamie Foxx gaan laten zien.

Latest Reviews