Mashup / Megamix

Robin Skouteris met de 2017 mashup Pop Love 6

Mashup deejay Robin Skouteris is terug met de zesde editie van Pop Love!

Mashup Pop Love 6 van deejay Robin Skouteris
Bron: Tiny IMG | Mashup Pop Love 6 van deejay Robin Skouteris

Zes jaar geleden bracht de deejay Robin Skouteris voor het eerst de mashup Pop Love uit. Het werd al heel snel opgepikt en ging het hele internet over. Je kan nu niet meer om Robin heen en het succes wordt met het jaar groter en groter. En het blijft niet alleen bij de mashups die hij aan het einde van ieder jaar uit brengt. Luister en ga los op de andere mashups van 2017 die ik tot nu toe heb gedeeld.

Door het jaar heen weet hij hele catchy remixen, mashups, en andere muziek gerelateerde video’s. Toch is het afgelopen jaar wat rustiger geweest. Toch is de Pop Love 6 mashup van 2017 uitgekomen en het is wederom een pareltje die je niet mag missen. De bijna 13 minuut durende mashup heeft alle hits die je het afgelopen jaar op de radio of Spotify voorbij hebt horen komen.

Wist Robin Skouteris van de pop hits 2017 een goede mashup te maken?

De 75 nummers die in de mashup Pop Love 6 zitten zijn door Robin Skouteris zelf gemixt. Waar hij wel hulp bij heeft gekregen is het mixen van de video. Een andere video mashup deejay Panos T. heeft samen met Robin de video gemixt. Het ziet er gelikt uit en is leuk om op een zo groot mogelijk scherm te gaan kijken. Als je Pop Love 6 hebt geluisterd, dan kan je naar het album Mash Of The Titans luisteren. Het is een mash up album van Panos T. en het is geweldig!

Op de website van Robin Skouteris staat dat hij ieder jaar met tegenzin begint aan het mixen van de muziek. Wanneer je terug kijkt op het muzikale jaar kan je soms afvragen of er überhaupt wel interessante muziek uit is gekomen. Maar wanneer Robin klaar is met het mixen van de muziek weet het toch zeker. Het is een feest om ieder jaar een mix te maken van de beste muziek. En het is ieder jaar weer een feest om te maken. Wil je de mashup Pop Love op je smartphone of andere apparaat zetten? Klik hier om de MP3 versie te downloaden.

Latest Reviews