Bron: Paramount Pictures & Filmdepot | Rocketman

Rocketman Teaser Trailer

Acteur Taron Egerton is in de Rocketman teaser trailer te zien als jonge Elton John

Acteur Taron Egerton is in de Rocketman teaser trailer te zien als jonge Elton John
Bron: Paramount Pictures & Filmdepot | Rocketman

De verschillende filmstudio’s lijken een aantal iconen in de spotlight te willen zetten. Alleen heeft de ‘Rocketman teaser trailer’ samen met de film een hele grote tegenstander. Want 20th Century Fox komt later dit jaar met de film over Freddie Mercury en zijn Queen tijd. Aan Paramount Pictures de eer om het leven van zanger Elton John op film te zetten.

Voor de rol is acteur Taron Egerton gestrikt, het is niet voor het eerst dat hij met Elton John en regisseur Dexter Fletcher samenwerkt. Want het drietal werkte eerder aan ‘Kingsman: The Golden Circle’, waarin Elton John een kleine rol had. Daarvoor werkte de regisseur en acteur ook al samen een biografie. Het leven van Eddie Edwards, een skischansspringer, werd op beeld vast gelegd. Ook al klopte een aantal gedeelte niet met de werkelijkheid, het was een hele vermakelijke film om naar te kijken.

Niet gek dat de regisseur en acteur dit keer aan de biografie van Elton John werken. Want Taron Egerton heeft in de animatie film ‘Sing’ bewezen dat hij goed kan zingen. Tel al deze talenten bij elkaar op, en hij is de perfecte man voor deze rol. Wat ik zo goed vind aan de ‘Rocketman teaser trailer’ is dat duidelijk wordt gesproken over een fantasie. Zodat je als filmmaker alle kanten op kan, zonder dat er wordt geklaagd over het werkelijke verloop van het leven.

Het grootste verkooppunt zijn de verschillende herkenbare looks, de muziek en het drama wat er wordt getoond. Nu kan je het leven van Elton John op een aantal vlakken vergelijken met die van Freddie Mercury. Alleen is dat van hem heel positief afgelopen, gelukkig voor de zanger natuurlijk. Voor een film is dat een factor waar minder drama om heen kan worden gemaakt.

De muziek van Elton John is in de Rocketman teaser trailer het grootste verkooppunt

Daardoor moet de regisseur Dexter Fletcher met een aantal gebeurtenissen en periodes in het leven van Elton John blijven. Dat maakt het niet minder interessant om vanaf 30 mei 2019 naar de bioscoop te gaan. Want de muziek van Elton is en blijft het sterkst. Het is catchy en miljoenen mensen kennen het. Daar ligt voor Paramount Pictures een kans om de film tot een grote hit te maken.

Het is pas de ‘Rocketman teaser trailer’ waardoor je nog weinig ziet van de effecten of andere belangrijke scenes. Er geen nog een half jaar overheen voordat de eerste mensen deze film zien. Tegen die tijd zal er meer los worden gelaten over de verhaallijn, en mogelijke nummers. Wil jij de film over het leven van Elton John zien? En wat sprak jou het meest aan in de ‘Rocketman teaser trailer’?

Latest Reviews

Ook interessant
blog-this-made-my-day
Zorgverzekeringen een bos aan keuzes