Bron: Paramount Pictures & Filmdepot | Rocketman

Rocketman Trailer

Met de Rocketman trailer hoopt Paramount de aandacht of zich te vestigen

Met de Rocketman trailer hoopt Paramount de aandacht of zich te vestigen
Bron: GIPHY | Rocketman

Is de wereld klaar voor een nieuwe muzikale biografie? Want de bioscoopgangers en muziek liefhebbers lijken nog in de ban van Freddie Mercury en Queen te zijn. De film komt bijna uit op DVD en Blu-ray, toch zitten de bioscoop zalen vol en komt er een sing-a-long versie. De ‘Rocketman trailer’ moet daar verandering in brengen en de aandacht gaan vestigen op een andere muzikant.

Vanaf 30 mei is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. Eerder deze week kwam er een featurette uit, en deelde die op Instagram. Nu is daar de nieuwe officiële trailer en de beelden laten zien wat je later kan verwachten.

Het leven van Elton John ziet er op dit moment rooskleurig uit. Het is niet altijd zo geweest, en naar die periode ga je met de ‘Rocketman trailer’ en aankomende film. Waar de fantasie en verslavende wereld samen lopen met de realiteit. Tussendoor komt Elton John in de spotlight te staan, waar de eenzaamheid groot is.

Met de Rocketman trailer hoopt Paramount de aandacht of zich te vestigen
Bron: GIPHY | Rocketman

Wat ik leuk vindt en ook goed, is dat de ‘Rocketman trailer’ mij het gevoel geeft dat het soms richting een musical gaat. Waarbij er een groep dansers samen met de jonge en wat oudere Elton staan de dansen en zingen. Met dit soort films moeten een aantal dingen kloppen en goed doordacht zijn. Tot nu toe beloven de makers veel goeds te laten zien.

Voor mij is de Rocketman trailer een goede start van de promotie

Voor mij moeten de kostuums, muziek en zang kloppen. Het verhaal hoeft niet altijd waarheidsgetrouw te zijn, zolang het op een bepaald moment wel in het leven van de persoon is gebeurd. Dat is ook met ‘Bohemian Rhapsody’ gebeurd, en daar hoor je niet heel veel mensen over klagen.

Ik hoop wel dat er een goede balans worst gevonden tussen de scenes waarbij het drama gehalte hee hoog is, en de andere momenten dat het er wat vrolijker aan toe gaat. Voor mij is de zanger één groot mysterie, en met het zien van de ‘Rocketman trailer’ geeft het mij hoop, dat er een zeker antwoorden gaan komen.

Voor mij is de Rocketman trailer een goede start van de promotie
Bron: GIPHY | Rocketman

Wie mij nog moet overtuigen is Taron Egerton, hij heeft hoofdrol in de film. Dat hij kan zingen wist ik, maar of hij een perfecte Elton is? Daar ben ik tot op heden nog niet over uit. Wat is/zijn jou hoogte punten van de trailer? En ben jij van plan om na ‘Bohemian Rhapsody’ de film over Elton John te gaan bekijken?

Latest Reviews