Mashup / Megamix

Ross Mashups lanceert de Year-End Megamix The 2017 Rules

Ross Mashups groeit uit tot een grote naam onder de mashups

In juli 2015 lanceerde Ross Mashups zijn Youtube kanaal. Toch begon hij met het uploaden van content tot begin 2017 en wist al snel een lijst met volgers op te bouwen. Aan het eind van dit jaar heeft hij al meet dan 18 duizend volgers en dat blijft maar groeien.

Daar kan The 2017 Rules megamix zeker een handje bij helpen. In de zes minuut durende megamix weet hij meer dan vijftig nummers te verwerken. Het zijn stuk voor stuk dikke hits die je moet hebben gehoord op de radio of voorbij hebt zien komen bij Spotify.

Sinds het starten van een Youtube kanaal laat Ross Mashups zien en horen wat hij kan. Hij maakt verschillende mashups tussen te nummers en die klinken heel erg goed. Daarnaast is het niet zo dat hij één megamix of mashup van het jaar maakt. Zeven maanden geleden lanceerde Ross The Cure en om de zomer goed af te sluiten werd de megamix Crying In The Summer online gezet.

Verwacht niet dat je ieder nummer volledig te horen krijgt, want het is een megamix. En Ross Mashups heeft verschillende elementen uit de nummers gehaald om zo een zes minuut durende mashup of megamix te maken. Je wordt van de ene hit naar de ander geslingerd. Maar dat maakt het juist leuk om naar te luisteren. Je krijg in een hele korte tijd de hits van 2017 te horen. Van de grootste hits ‘Despacito’ van Louis Fonsi en Daddy Yankee tot en met ‘New Rules’ van Dua Lipa.

Vorige week deelde ik de mashup van T10MO, heb je die nog niet gehoord? Of wil je de megamix nog een keer horen? Klik op de link hierboven. En je gaat voor de komende tien minuten terug in de tijd naar de hits van het afgelopen.

Latest Reviews