Muziek van Roxeanne Hazes, Echosmith en Lucy and La Mer

Luister naar de nieuwe muziek van Roxeanne Hazes, Echosmith en Lucy and La Mer

In de muziek industrie moet je als artiest je op vele manieren laten zien. Dat doen Roxeanne Hazes, Echosmith en Lucy and La Mer. Luister naar de toekomstige hits die je nu leert kennen en over een aantal weken helemaal grijs hebt gedraaid. Lees snel verder zodat je daarna kan luisteren naar de singles. Vindt je de muziek die hieronder staat leuk? Laat een like achter onder aan het bericht.

De (comeback) singles van Avicii, Pink, Jessie J en Kungs

Roxeanne Hazes – In Mijn Bloed

Met het uitkomen van de nieuwe single ‘In Mijn Bloed’ weet Roxeanne Hazes de headlines weer te halen. Zij vertelde in een interview dat de tekst biografisch is. Er was een tijd dat zij een beetje los was gegaan en toen was zij niet heel erg trouw aan haar vriend. Het enige wat zij er niet over wilde zeggen is, in welke periode dat was.

Nu ben was ik al zeer te spreken over haar single die hiervoor werd uitgebracht. En dit keer is de productie weer heel erg goed. Het klinkt heel goed, naar muziek dat normaal gesproken in het buitenland wordt gemaakt. Ondanks dat het een nummer is dat over een niet zo’n goede periode uit het leven van Roxeanne gaat, het blijft een super catchy nummer. Mocht je de talkshow De Wereld Draait Door kijken, dan ga je de zangeres daar vaak zien. Zij is namelijk gestrikt om als vaste huisband te komen optreden.

Echosmith – Future Me

De vier broers en zussen van Echosmith maken al een tijd muziek. In 2009 richtte zij de band op en zijn een mix van jaren ’80 dance en rock muziek. Dat hoor je terug in de muziek die zij tot nu toe hebben uitgebracht. In 2012 zette de band een handtekening onder een platencontract bij Warner Bros.
Na veel optreden door heel Amerika is het tijd om de wereld over te gaan. Als voorprogramma voor onder andere Owl City, Twenty One Pilots en The Colourist hebben zij genoeg ervaring opgedaan.

De eerste grote hit kwam uit in 2013 met het uitkomen van het album Talking Dreams. Helaas is het geen viertal meer maar een trio geworden, want één van het viertal wilde zich gaan focussen op zijn gezin.
De single is midtempo en de muziek is op een goede manier naast de stem van Sydney geplakt dat het bijna perfect is. Heerlijk om naar ‘Future Me’ te luisteren.

Lucy and La Mer – Honey, Put Your Weapons Down

In eerste instantie klinkt de titel van Lucy and La Mer’s single ‘Honey, Put Your Weapons Down’ als een nummer dat over een oorlog gaat. Daar gaat het ook om, maar als je de videoclip erbij ziet lijkt het een oorlog tussen twee mensen. De mensen in kwestie hebben ‘oorlog’ omdat de quality time die zij hebben wordt gebruikt om op de smartphone te kijken. Een onderwerp dat anno 2017 niet meer weg te denken is uit het straatbeeld.

De dames van Lucy and La Mer weten het nummer op een lieve en soms wat te schattige manier over te brengen. Terwijl zij zingen over dat de ander de wapens neer moet leggen. Ik zal je niet langer laten vechten en de tijd geven om de mooie en rustgevende single van Lucy and La Mer te beluisteren.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
Prodijig got some moves!