Rupaul’s Drag Race All Stars 3 – De kandidaten

De all stars van de vorige seizoenen komen terug, en zijn te zien in Rupaul’s Drag Race All Stars 3

Rupaul's Drag Race All Stars 3
Bron: LGBTWeekly | Rupaul’s Drag Race All Stars 3

De queens van de vorige seizoenen zijn terug om het tegen elkaar op te nemen in Rupaul’s drag race All Stars 3. De beroemde en soms ook beruchte reality competitie show van dit moment. In ieder seizoen weten de makers het voor elkaar te krijgen om de kijker en de deelnemende queens in shock achter te laten.

Het is tijd voor het derde seizoen, voordat later in 2018 het tiende seizoen van Rupaul’s Drag Race gaat worden uitgezonden. Maar welke queens ga je zien in het nieuwe seizoen? Hieronder de queens die eind januari de bekende work room in komen lopen. In Nederland en België moet je bij Outtv zijn om de afleveringen legaal te kunnen kijken. De 9 queens die hieronder staan krijgen nog concurrentie. Want er is een andere mysterieuze queen die het tegen ze op gaat nemen.

Morgan McMichaels

De oude rot in het vak die mee mag doen aan Rupaul’s Drag Race All Stars 3 is Morgan McMichaels. Zij was in het tweede seizoen van Drag Race te zien en wist daar de gemoederen flink bezig te houden. Het is al een hele tijd geleden dat zij mee deed aan het reality programma. Tijd om te laten zien hoe zij gegroeid is al queen en persoon. Waar je zeker rekening mee kan houden is dat het bij Morgan altijd ‘more is more’ is want het kan niet bont of extravagant genoeg. Dan heb ik het over accessoires.

Aja

Wie nog vrij recent te zien was in een regulier seizoen van Drag Race is Aja. Zij begon veel belovend aan de race maar had zich toch vergist. Want zij had vooraf het idee dat het een makkie zou gaan worden. Dat werd het niet en moest na een aantal aflevering haar spullen pakken. De queen uit Brooklyn, New York heeft haar hart op de tong liggen en geeft haar mening wanneer zij dat nodig vindt.

Shangela

De comeback queens van alle seizoen is Shangela. Zij lag in seizoen twee van Drag Race er al snel uit omdat haar look het niet was. Wat Rupaul in seizoen 3 deed is Shangela terug brengen en wel door haar in een enorme box te stoppen. In Rupaul’s Drag Race All Stars 3 gaat zij voor de winst. Want drie keer is scheepsrecht. Maar weet de hard werkende queen het voor elkaar te krijgen?

Milk

Als het gaat om queens gaat die de grenzen weet te verleggen dan is het Milk. In seizoen 6 van Drag Race was zij de grootste underdog omdat bijna niemand haar visie begreep. Na haar seizoen wist zij de wereld over te gaan en als één van de gezichten die in de campagne Marc Jacobs was te zien. Een geweldige fashion queen waarvan ik hoop dat zij wraak kan nemen op de mensen die de kunstachtige manier van drag niet willen of kunnen begrijpen.

Kennedy Davenport

Naast Chi Chi DeVayne is Kennedy Davenport een queen die voor de andere queens een gevaar kan zijn. Want zij weet als dance queen een moordenaar te zijn als je tegenover haar komt te staan. Dat kan in Rupaul’s Drag Race All Stars 3 nog een ding worden. Want wat gaat de opbouw zijn. Of gaat dat net zoals de seizoen 2 zijn dat de queens elkaar weg moeten sturen? De ballroom queen Kennedy Davenpoort weet wat zij wilt en dat is de winst.

Chi Chi DeVayne

In haar seizoen wist Chi Chi DeVayne te laten zien dat zij de queen was die met weinig materialen een goede look kon maken. Het succes dat zij na de uitzendingen had hebben er voor gezorgd dat het financieel beter gaat. Dat ga je zien in Rupaul’s Drag Race All Stars 3. Want met een groter budget moeten de looks beter zijn, dat neemt niet weg dat er geen talent is. Chi Chi DeVayne weet hoe zij haar moves moet inzetten en humor is haar ook niet onbekend.

BenDeLaCreme

Tijdens de reünie van seizoen 6 van Drag Race ging zij met de prijs van ‘Miss Congeniality’ naar huis. Toch weet Ben venijnig uit de hoek te komen. Het is een hele goede queen die weet hoe zij zich moet presenteren. Met ups en downs kwam zij haar seizoen door. Maar de ervaring die zij met verschillende solo ‘one woman’ shows en andere regie klussen weet zij hoe het wereldje in elkaar steekt. Verwacht humor, veel passie en veel theater dat naar de show wordt gebracht.

Thorgy Thor

De muzikale duizendpoot uit seizoen 8 is terug. Ik heb het over Thorgy Thor. Zij is een queen die je niet moet afleiden wanneer zij druk bezig is met de voorbereidingen voor een opdracht. Aan creativiteit geen gebrek en de ideeën blijven maar in haar hoofd komen. Zie in Rupaul’s Drag Race All Stars 3 hoe de de drukke queen het gaat doen in de race.

Trixie Mattel

De publiekslieveling van Rupaul’s Drag Race All Stars 3 is Trixie Mattel. Zij wist zich na seizoen 7 te ontpoppen tot een icoon op het internet en met haar country muziek. Want samen met Katya was zij online te zien met de serie ‘UNHhhh’. Nu hebben zij de overstap gemaakt naar televisie. Een groot succes en door de ervaring en haar ontwikkeling een grote kanshebber om het nieuwe seizoen te gaan winnen.

Latest Reviews

Ook interessant
Wat maakt Atypical seizoen 2 tot een geweldig seizoen?