Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4

Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – Jersey Justice

Bereid je voor op een All Stars 4 – Jersey Justice aflevering waar de drama nog even door gaat

Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

In de vorige aflevering van ‘All Stars 4’ werd Gia Gunn naar huis gestuurd door Manila Luzon. Ik had verwacht dat er in de vierde aflevering minder drama zou zijn. Niets is minder waar, want er ontstaan verschillende situaties in de loop van de ‘Jersey Justice’ aflevering. Waar de Queens moesten improviseren, want zij waren verschillende partijen tijdens een rechtszaak. In de bijzondere rechtbank had Miss Jersey zelf, Michelle Visage het voor het zeggen. Dat kan alleen maar voor de meest gekke uitspraken leiden.

Voordat dit alles zich afspeelde, kwam Rupaul om de queens voorbereiden op de maxi-challenge ‘Jersey Justice’. De groepen werden verdeeld en kregen direct te horen welke situatie of rechtszaak zij in zouden zitten. De groepen bestonden uit: Manilla Luzon en Naomi Smalls. De rechtszaak waar zij onderdeel van waren, had te maken met een kapsel waarbij de vergelijkingen met een hond niet vreemd waren.

Manila Luzon - Bereid je voor op een All Stars 4 - Jersey Justice aflevering waar de drama nog even door gaat
Bron: GIPHY | Manila Luzon

Daarna kwamen: Monet X Change, Monique Heart en Latrice Royale. Zij kregen een rechtszaak waarbij een bakster de bruidstaart verknalde. De hekkensluiters waren Trinity the Tuck en Valentina. De originele Snooki zou worden ingehuurd, maar kwam niet op tijd en daar was de tegenpartij niet van gediend. Nu zijn het rechtszaken waarbij je niet direct heel enthousiast wordt, het was de taak an de queens om daar een eigen draai aan te geven. En ten slotte de komedie erin te krijgen.

Voor mij waren er maar een aantal queens die er in slaagde om de ‘Jersey Justice’ aflevering te slagen. Manila Luzon, wist de honden geluiden en verwijzingen heel goed in het karakter te krijgen en Naomi Smalls werd uit haar comfortzone getrokken, en liet zien dat zij meer was dan een knap gezicht. De enige in de tweede groep was Monique Heart, zij is van zichzelf al over de top. Alleen hier schopt zij het naar een nieuw niveau. Waar Monet en Latrice niet tegen op kunnen.

Welke queens wisten de humor niet te verkopen tijdens de Jersey Justice aflevering?

Monique Heart - Welke queens wisten de humor niet te verkopen tijdens de Jersey Justice aflevering?
Bron: GIPHY | Monique Heart

De queens die onderaan kwamen te staan tijdens de ‘Jersey Justice’ opdracht waren toch wel Monet X Change en Latrice Royale. Het verbaasde mij dan ook, dat alle queens vol zelfvertrouwen in de werk room kwamen, om zich om te kleden. Terwijl ik het zweet in mijn naad zou hebben, als ik Latrice of Monet zou zijn.

Tussen het grote moment van de ‘Jersey Justice’ aflevering, was het tijd voor de queens om alles uit te kast te halen als het om vormen gaat. Zij moeten ‘padded for the gods’ de runway op. Ook daar waren een aantal queens die de plank volledig mis sloegen. Valentina probeerde het heel goed, maar was naar mijn idee te rommelig. Latrice had een mooie jurk gepakt, zichzelf een korset aantrokken en is de runway op gegaan. Er had meer uitgehaald kunnen worden.

De best geklede queens van de avond waren: Trinity the Tuck, Naomi Smalls en Monet X Change. Waardoor de bottoms al heel snel duidelijk werden. Gelukkig koos Rupaul voor de queens die ik hierboven noemde. Alleen zorgde dat voor een hele hoop drama. Want Latrice Royale vond dat zij het verdiende om door te gaan. Ook al wist zij de afgelopen weken niet mee te komen met de rest van de groep.

Het kwam als te dramatisch over, maar Manila en Latrice hadden wel heel veel tranen om alles wat er gebeurde. Nu kom ik over als een hork zonder gevoel, maar het is en blijft een wedstrijd. Zelf had ik Latrice ook naar huis gestuurd, ook al zit zij al meer dan 25 jaar in het vak. Het smeken en de manier waarop zij haar recht probeerde te pakken, schoten bij mij in het verkeerde keel gat.

Aan het eind van de Jersey Justice kwam de aard van een aantal queens naar voren

Latrice Royale - Aan het eind van de Jersey Justice kwam de aard van een aantal queens naar voren
Bron: GIPHY | Latrice Royale

Door dit alles kwam tijdens het opmaken al heel snel naar voren dat Valentina het spel ook op haar eigen manier speelt, dat zet Trinity op scherp. Ook lijkt Manila een schiet schijf op haar rug te hebben staan. Dit alles gaat zeker nog een staartje krijgen, zeker nu het spel op een tactische manier gespeeld gaat worden.

Goed, terug naar het moment van de lip sync. Manila Luzon en Monique Heart gingen nek aan nek, en toch vond Rupaul dat Monique het beste van de twee liet zien. Zij stuurde Latrice naar huis. Ik had direct door dat het een Tina Turner nummer zou zijn, want beide queens hadden kenmerken van de bekende zangeres.

Volgende week wordt het ‘overlijden’ van Lady Bunny gevierd, met een ware komedie challenge. Voor mij zijn het tenenkrommende opdrachten, omdat sommige queens zichzelf zo voor schut zetten. Het ging nu om de ‘Jersey Justice’ aflevering. Op naar volgende week met nog zes queens in de race voor de 100.000 dollar.

Latest Reviews

Ook interessant
De Enola Holmes review geeft weer of de film is geschikt voor jong en oud
Enola Holmes Review