Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4

Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – LaLaPaRUza

De All Stars 4 aflevering LaLaPaRUza waar de fans op hadden gewachten werd eindelijk uitgezonden!

Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Vorige week liet Rupaul weten dat de bekende regels van All Stars 4 voorlopig van de baan waren. In de loop van de ‘LaLaPaRUza’ aflevering werd duidelijk was het plan was. Waarmee bij mij de adrenaline een level omhoog ging. Dat er iemand naar huis zou moeten was van te voren duidelijk, dat dit de aanpak van Rupaul zou zijn zeker niet.

Om duidelijk te maken wat de aanpak tijdens de ‘LaLaPaRUza’ aflevering was. De eerder naar huis gestuurde queens kwamen terug om mogelijk terug te keren bij de competitie. Wat zij daar voor moesten doen, was iemand van de queens uitkiezen voor een lip-sync. Latrice Royale, Gia Gunn, Farrah Moan en Jasmine Masters konden kiezen uit de bottom queens van vorige week. Dat waren: Trinity the Tuck, Valentina, Naomi Smalls en Monique Heart.

De All Stars 4 aflevering LaLaPaRUza waar de fans op hadden gewachten werd eindelijk uitgezonden!
Bron: GIPHY | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Vanaf het moment dat de tien queens van All Stars 4 in beeld kwamen, probeerde de programma makers om duidelijk te maken wie het tegen wie op zou gaan nemen. Want de kleine irritaties van de voorgaande aflevering werden er bij gehaald, zodat er een geldige reden naar voren zou komen. Het was al snel duidelijk dat Jasmine Masters het tegen Trinity the Tuck op zou gaan nemen.

Ik had verwacht dat Jasmine Masters meer in haar mars zou hebben. Toch zou ik bang zijn als Trinity the Tuck naast mij op het podium staat. Zij weet waar een goede lip-sync aan moet voldoen, en zij bracht ook alles om ‘Peanut Butter’ van begin tot het eind interessant te houden. Het is één van Rupaul’s nummers dat ik niets aan vindt. Toch was de combinatie van de ‘LaLaPaRUza’ aflevering en de lip-sync genoeg om mij aan de buis gekluisterd te houden.

De producenten van All Stars 4 LaLaPaRUza zorgde ervoor dat de keuzes al snel duidelijk werden

Voor Farrah Moan was er genoeg om te bewijzen. Zij werd aan het begin van All Stars 4 neergezet als een queen dat niet de kwaliteiten had om te voldoen aan de All Star eisen. Daar ben ik het niet mee eens, maar met haar lip-sync tegen Valentina kon zij de personen het tegendeel bewijzen. Haar inner Britney en Christina kwamen eruit en zij deed het goed. Alleen liet Valentina er geen gras over groeien en gooide al haar energie om een wervelwind van pasjes te laten zien.

De producenten van All Stars 4 LaLaPaRUza zorgde ervoor dat de keuzes al snel duidelijk werden
Bron: GIPHY | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

De meest verrassende lip-syncs van de ‘LaLaPaRUza’ aflevering was die van Gia Gunn en Naomi Smalls. Net zoals Farrah Moan, wordt Naomi Smalls neer gezet als de fashion queen. Zij weet haar kwaliteiten heel goed in te zetten bij het nummer ‘Adrenaline’. Waarbij de zwaartekracht Naomi voor een paar minuten met rust liet, want wat zij liet zien is bijna onmenselijk. De energie van de queens was goed, en beide lieten zien dat All Stars 4 een plek is waar zij wilde blijven.

De battle of lip-syncs der lip-syncs ging tussen Latrice Royale en Monique Heart. Wat mij vooral verbaasde is dat Latrice binnen kwam zoals zij weg ging. Met de illusie dat zij de queen dat vanaf het begin van All Stars 4 iedereen om ver wist te blazen. Dat was niet het geval, het enige wat zij deed wat met haar ogen rollen. Omdat een ander haar onderbrak of te hard zat te praten.

Ook al heeft Monique duidelijk gemaakt waarom zij haar naar huis had gestuurd, voor Latrice was dit het moment om wraak te nemen. Of om te laten zien dat zij beter was dan Monique. Beide trokken de trukendoos open om te laten zien wie er de beste was, waardoor het niet te voorspellen was die er naar huis zou gaan. Alleen hoopte ik dat Monique voorlopig nog bij All Stars 4 kon blijven.

Welke All Stars 4 queens overleefde de LaLaPaRUza aflevering?

Welke All Stars 4 queens overleefde de LaLaPaRUza aflevering?
Bron: GIPHY | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Om de ‘LaLaPaRUza’ af te ronden is het handige om de tussenstand erbij te halen. Van de al eerder naar huis gestuurde queens wist alleen Latrice Royale het voor elkaar te krijgen om te ander bijna te verslaan. Want Rupaul wilde Monique nog niet laten gaan en bezorgde haar bijna een hart aanval. De rest van de queens moesten naar huis.

In de volgende aflevering nemen de volgende queens het weer tegen elkaar op, met de regels van All Stars: Latrice Royale, Monique Heart, Monet X Change, Trinity The Tuck, Naomi Smalls, Valentina en Manila Luzon. Geef mij zo’n aflevering vaker, waar je puur naar kijkt voor de spanning omdat de lip-sync veel zwaarder mee tellen. Daarmee kan het ook voorkomen dat de terugkerende queens de overhand nemen en de rest naar huis sturen.

Latest Reviews

Ook interessant
Incredibles 2 Review