Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4

Rupaul’s Drag Race All stars 4 – Queens of Clubs

Weet Latrice haar stempel te drukken op de aflevering Queens of Clubs?

Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Vorige week was een fantastische aflevering van All Stars 4. Daarmee ligt de lat hoog van de aflevering dat een week later wordt uitgezonden. Niet alleen voor de aflevering maar ook voor Latrice Royale is het een week om keihard te knokken. Want de geschiedenis van terugkerende queens is niet al te rooskleurig. In de Queens of Clubs aflevering gebeurde er genoeg maar tegelijkertijd ook niets. Ik neem de belangrijkste punten met je door.

Om te beginnen kreeg de kijker een geschiedenisles van Rupaul. Eerder in dit seizoen kwam Lady Bunny, een goede vriendin van haar, en dit keer was Susanne Bartsch te zien in de Queens of Clubs aflevering. Zij wist Rupaul op te pikken en een kickstart te geven in een grote club. Toen Rupaul de queens kwam vertellen wat de opdracht was, werden er ook direct groepen gemaakt. De taak van Latrice om die op een tactische manier te vormen.

Weet Latrice haar stempel te drukken op de aflevering Queens of Clubs?
Bron: GIPHY | All Stars 4

Waarmee voor mij direct duidelijk werd dat we afscheid moesten gaan nemen van Valentina. Zij werd gekoppeld aan Naomi Smalls. Beide queens wisten de afgelopen week door de competitie heen te glippen. Waarmee zij allebei kans maken om naar huis te worden gestuurd. De club waar zij voor gingen was ‘Club 96’. Waar je moest komen als je lang, dun en fashion was.

Er moesten clubs worden gecreëerd, maar een groep kon zichzelf de Queens of Clubs noemen

Het wist de jury niet direct aan te grijpen. Mij als kijker wel, zeker als je naar de voorbereidingen voor de opdracht zag. Valentina zat zoals gewoonlijk in haar eigen bubbel. Tot frustratie van Naomi Smalls, kwam bijna al het werk op haar schouders terecht. Waardoor Valentina bijna gedoemd was om naar huis te worden gestuurd. De promotie van Club 96 kwam niet lekker uit de verf, en naast de andere queens kwamen alle elementen niet bij elkaar.
"<yoastmark

Het andere duo dat werd gevormd bestond uit Monique Heart en Monet x Change. Beide hebben vaker samen gewerkt en lijken veel overeenkomsten te hebben. Zeker als je kijkt naar de ideeën, daar weten zij elkaar te vinden. ‘The Black Hole’ was dan ook een wir war van elementen. Van een alien baby tot en met planeten, het ging alle kanten op.

De sfeer en humor van de club was wel goed, waarmee ik het gevoel had dat zij tot Queens of Clubs werden gekroond. De jury leek een goede tijd te hebben en dat gevoel werd goed overgebracht op het scherm. Waardoor ik graag naar de bizarre club zou willen gaan. Je zou met een verhaal thuis komen, waarmee jij je vrienden de komende tijd mee lastig zou kunnen vallen.

"<yoastmark

De laatste groep dat Latrice vormde, had zij zichzelf bij gevoegd. Trinity the Tuck en Manila Luzon wisten de afgelopen weken hoog te scoren. Waarmee Latrice haar eigen hachje mee probeerde te redden. Dat is haar ook aardig gelukt, want iedere queen leek haar kwaliteit te kunnen benutten bij deze maxi challenge.

Wie werd er gekroond tot tijdens de Queens of Clubs aflevering?

Manila zorgde voor de aankleding, terwijl Latrice voor de nodige commentaar zorgde. En Trinity had de lachers op haar hand met een ware spellingswedstrijd. Een bijzondere club, waar je niet tot het eind wilt blijven. Want je moet weg zijn voordat de bijen worden los gelaten.

"<yoastmark

De runway was de afgelopen niet zo bijzonder dat ik het apart wilde bespreken. Toch waren de looks met het thema Plastique Fantastique van Latrice Royale en Trinity the Tuck perfect. En wisten de voorgaande looks van de queens (bijna) weg te vegen. Beide queens waren de tops en moesten het opnemen om Valentina of Naomi Smalls naar huis te sturen.

Voor mij was het moeilijk in te schatten voor wie zij zouden kiezen. Want tijdens de onderhandelingen werd er vooral gehint op het vertrek van Naomi Smalls. De lip sync was goed, en Trinity liet een andere kant van zichzelf zien. Waarmee de look van Monet x Change van seizoen 10 terug was.

"<yoastmark

Ik had Trinity als winnaar benoemd, terwijl Rupaul het daar niet mee eens was. Latrice werd tot winnares van de Queens of Clubs benoemd. Na heel veel tranen kwam het hoge woord eruit, Valentina werd uit haar fantasie wereld geschopt om haar spullen te pakken. Waarmee Rupaul met haar reactie liet merken dat zij het niet voor een tweede keer kon voorkomen.

Ik vond het een oké aflevering, er gebeurde niet zoveel. En de maxi challenge Queens of Clubs was geen voltreffer. Misschien ben ik iets te verwend na de aflevering van vorige week. Het positieve aan deze aflevering, was dat Latrice zich van een positieve kant liet zien. Want ik gunde het haar de winst tot deze aflevering niet.

Latest Reviews

Ook interessant
Spice Girls – Wannabe (Team Rush Hour Remix)