Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4

Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – Roast In Peace

Lady Bunny kreeg een laatste eerbetoon tijdens de Roast In Peace aflevering

Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Ieder seizoen van Rupaul’s Drag Race wordt er een ‘roast’ aflevering in het leven geroepen. Bij All Stars 4 is het de beurt om niemand minder dan Lady Bunny met de grond gelijk te maken. Want zij is al jaren goede vrienden met Rupaul. Daarbij staat zij bekend om haar directe en harde humor. Wat voor de All Stars de mogelijkheid is om haar terug te pakken in de ‘Roast In Peace’.

De opzet van de roast was heel goed bedacht. Want Lady Bunny zou zijn overleden, en de queens zouden haar eer komen bewijzen. Voor sommige queens was dat lastig. Want als niet komedie queen moet je proberen om de grappen op een goede manier te brengen. Toch wil ik eerst terug naar het begin van de ‘Roast in Peace’ aflevering. Want Latrice was naar huis gestuurd door Monique Heart.

Nu wilde de overgebleven queens weten wie Manila naar huis zou hebben gestuurd. Zoals verwacht stond de naam van Monet X Change op de lipstick. Waardoor iedereen door had hoe Manila het spel zou gaan spelen. Onvoorspelbaar, zodat je als bottom queen niet zou kunnen voorspellen wie zij naar huis zou sturen. De messen waren geslepen voordat Rupaul de maxi challenge kwam uitleggen.

Aan Monique Heart de eer om als voorgaande winnaar, de volgorde van de ‘Roast In Peace’ te bepalen. Zij dacht slim te zijn door Manila aan het eind te zetten. Alleen leek dat niet helemaal te gaan zoals Monique had verwacht. Om een kleine opsomming te geven van de goede ‘Roast In Peace’ en de slechte, hieronder een klein overzicht.

Niet alle queens kregen het voor elkaar om goede grappen te maken tijdens de Roast In Peace

Niet alle queens kregen het voor elkaar om goede grappen te maken tijdens de Roast In Peace
Bron: GIPHY | Lady Bunny

Om te beginnen met de queens waarbij ik tenenkrommend naar de televisie zat te kijken. Het gaat om Trinity the Tuck, Valentina en Naomi Smalls. Zij kwamen niet goed uit de verf. Wat ik niet had verwacht van bijvoorbeeld Trinity. Zij liet zichzelf zien als de komedie queens tijdens andere opdrachten. Voor Naomi Smalls en Valentina was het geen verrassing. Alleen was het zo slecht, dat ik door wilde spoelen.

De beste grappen werden gemaakt door Monet X Change, Monique Heart en Manila Luzon. Zij begonnen alle drie heel erg goed, en dat is het halve werk. Voor mij was de top precies hetzelfde als dat Rupaul had uitgekozen. Ik wilde discussie met hem aangaan wie er in eerste instantie zou winnen. Want Manila werd als eerst genoemd, tot dat Monet X Change ook als winnaar uit de bus kwam.

De twist waar vele op zaten te wachten is eindelijk gekomen. Want tijdens de ‘Roast In Peace’ aflevering is er niemand naar huis gestuurd. De grote slachtpartij komt volgende week. Wanneer de geëlimineerde queens terug keren om wraak te nemen. Tijdens het All Stars 4 seizoen werd het niet aangekondigd, maar zoals ieder ander voorgaand seizoen kwamen zij terug.

De volgende aflevering van All Stars 4 lijkt een hoop drama te bevatten

De volgende aflevering van All Stars 4 lijkt een hoop drama te bevatten
Bron: GIPHY | Valentina

De regels waarmee All Stars 4 begon, zijn overboord gegooid. En het lijkt erop dat de ‘lip sync for your life’ terug is. Alleen denk ik dat er een grotere twist aan zit te komen. Want de vier geëlimineerde stonden in de preview van volgende week voor de bekende doos met lipsticks. Gaan zij mensen naar huis sturen?

Het zal een bijzondere en vooral interessante aflevering worden. Want het niveau van drama zal door het dak gaan. Latrice is op haar tenen getrapt en dat zal zij laten blijken ook. De andere queens komen ook verhaal halen. Ben jij klaar voor de twist? Of had het seizoen verder kunnen gaan zoals je was gewend?

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
No Guts!