Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4

Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – Snatch Game of Love

Met All Stars 4 kwam er een nieuwe versie van het bekende spel, namelijk Snatch Game of Love

Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Aan het einde van aflevering twee werd bekend gemaakt, dat het deze week tijd is voor ‘Snatch Game of Love’. Waar er een moderne twist aan het geheel zou worden gegeven. Er zijn sinds seizoen twee van ‘Rupaul’s Drag Race’ tien versies geweest. Waarvan er een aantal heel goed waren en sommige wat minder. Hoe brengen de All Stars 4 Queens het er vanaf?

Om te beginnen met het drama rondom Gia Gunn en Farrah Moan. In de vorige aflevering kwam de clash en de uitspraak van Farrah. Zij liet duidelijk weten geen zin te hebben in de drama wat naar boven werd gehaald. Na de eliminatie vraagt Trinity aan Gia ‘hoe zij over de situatie denkt’ en of zij ‘het gevoel heeft dat het goed is opgelost’. Waarop ik met open mond heb zitten kijken, want Gia ziet het anders dan vele andere. Zij heeft in haar ogen alles er aan gedaan om het goed te maken met Farrah.

Misschien een grote spoiler, maar aan het begin van de ‘Snatch Game of Love’ aflevering wist ik al dat dit het einde van Gia zou zijn. Want met mede delen van de verschillende karakters, liep alles in de soep. De twist die aan de bekende ‘Snatch Game’ is gegeven, vond ik heel erg leuk bedacht. Als of je naar ‘Op goed geluk’ zat te kijken, maar dan met drag queens. Toch zou ik de originele versie niet willen vervangen.

Voor mij waren de hoogte punten van ‘Snatch Game of Love’: Trinity the Tuck, Naomi Smalls en Manilla Luzon. Zij wisten zichzelf boven de andere daters uit te laten komen. Waar ik positief door verrast werd, was Naomi Smalls. Zij staat bekend als de queen met de looks en de lange benen. Misschien niet verwacht, maar de humor is er ook zeker te vinden. De Wendy Williams was grappig zonder to much te worden.

Welke queens waren het beste en slechtste met Snatch Game of Love?

Welke queens waren het beste en slechtste met Snatch Game of Love?
Bron: GIPHY | Latrice Royale

Waar ik bij Trinity the Tuck voor vreesde was dat er vooral grappen over de geslachtsverandering gemaakt zouden worden. Dat gebeurde, niet want het bleef op de leeftijd zitten. Ook al was Trinity daar als vrouw, zij liet de mannelijke kant ook zeker zien. Als laatst Manila Luzon. Zij was een karikatuur van Barbra Streisand. Met een veel te grote neus, wist zij toch grappig te zijn en commentaar te geven op de andere karakters.

Diegene die het voor mij tijdens ‘Snatch Game of Love’ hadden verpest waren: Gia Gunn, Valentina en Latrice Royale. Nu kan Latrice er weinig aan doen, omdat Gia Gunn ontzettend irritant naast haar zat te doen. Maar toch bakte zij er niet heel veel van. Gia Gunn was zo wanhopig bezig dat het tot onbeschoft er aan toe ging. Wat heel jammer was en niet nodig. En Valentina had een karakter, maar de grappen bleven uit.

Voor mij was de top met Manilla Luzon en Trinity the Tuck dan ook perfect. Wat ik ook goed vond, waren de overleggen. Je merkte dat er voor een aantal queens wat op het spel stond. Waardoor de lipsync voor de legacy meer betekenis kreeg. Zelf had ik Valentina er ook in gehouden, zij weet de spotlight te stelen. Maar doet dat op een hele leuke manier. Waardoor je haar alleen maar kan waarderen.

Het All Stars 4 seizoen weet mij tot nu toe heel erg te vermaken. Er is genoeg drama en ook in de volgende aflevering lijkt daar en vervolg aan te komen. Volgende week zondag krijg je de eerste recap van 2019 te lezen. Welke queens vond jij het beste in de ‘Snatch Game of Love’? Kon jij de verandering waarderen?

Latest Reviews

Ook interessant
Fitness Music
Matthew Nash – Tomorrowland