Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4

Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – Super Girl Groups, Henny

Het is tijd voor de queens om het podium te gaan als Super Girl Groups, Henny!

Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Het was tijd om de dames van Rupaul’s Drag Race All Stars 4 op te splitsen en twee ‘Super Girl Groups, Henny’ te creëren. Want niemand minder dan de ‘Henny’ zelf was onderdeel van deze aflevering. Er was een grote rol voor Stacy Layne Matthews weggelegd. Want de twee groepen moesten haar in de act verwerken. Hoe aardig Stacey ook is, het had niet gehoeven om haar terug te brengen. Heel veel dan te vaak ‘Henny’ zeggen kwam zij niet doen. Het voegde niet heel veel extra’s toe.

Omdat Monique en Trinity de winnaars waren van de eerste aflevering, werden zij gebombardeerd tot teamcaptains. Tot dat moment was er weinig aan de hand. Tot dat Gia Gunn met een verhaal op de proppen kwam. Waardoor ik steeds sterker het gevoel krijg, dat zij zich in All Stars 4 neerzet als de grote slechterik. Want nadat zij haar mand open trok was het tijd voor een hoop drama. Wel tussen Gia en Farrah.

Vorige week leek Farrah Moan het vogeltje dat uit het nest was gevallen. In ‘Super Girl Groups, Henny’ was dat zeker niet het geval. Eindelijk laat zij aan de wereld zien dat er vlijm scherpe tanden in haar mond zitten. Toen Gia Gunn na de repetities naar haar toe ging, om te melden dat zij volgens haar team de zwakste schakel is.

Had Farrah het niet, en moest zich inhouden om niet los te gaan. Het had was mij betreft nog even door mogen gaan, want de queens in de work room waren het met mij eens! Farrah heeft goed van zich afgebeten, en laten zien dat iemand als Gia moet oppassen met wat zij zegt.

Weten de Super Girl Groups zich staande te houden op het podium?

Weten de Super Girl Groups zich staande te houden op het podium?
Bron: GIPHY | Stacy Layne Matthews

Dan was het tijd voor de optredens. De eerste groep met Gia Gunn, Latrice Royale, Manila Luzon, Trinity The Tuck en Valentina moesten het nummer ‘Don’t Phunk It Up’ ombouwen. Dat is goed gelukt, en zij gaven het beste optreden van de avond. En lieten de persoonlijkheid terug komen in het nummer. Trinity en Valentina staken er voor mij bovenuit.

Dan ‘Eveybody Say Love’. Het nummer was oké en Farrah Moan, Monique Heart, Monet x Change en Naomi Smalls probeerde er het beste van de maken. Toch was het rommelig en kwam het geheel niet goed uit de verf. Toth wisten zij tijdens de solo momenten de spotlight goed te pakken, en Stacy Layne Matthews bij het geheel te betrekken. Ook al stond zij tijdens het optreden op één plek.

Wat mij op valt is dat ik Valentina steeds meer kan waarderen. Zij laat een andere kant zien, ook al is zij gecast voor telenovela. De manier waarop zij zich neerzet vind ik heel vermakelijk om naar te kijken. Zeker de entree momenten, waarmee zij de categorie van haar look wilt mede delen.

De twee queens die het minste hadden gepresteerd waren Farrah Moan en Monique Heart. Daar stond ik volledig achter. Alleen de opmerking van Trinity the Tuck was heel slim. Zij wilde Gia Gunn elimineren, omdat zij naar All Stars 4 lijkt te komen om drama te maken. Dat kan een talent zijn, maar het is een irritatie factor voor de queens.

Wie zijn de sterren in de All Stars 4 Super Girl Groups, Henny?

Wie zijn de sterren in de All Stars 4 Super Girl Groups, Henny?
Bron: GIPHY | Valentina

Nu sla ik de runway over, omdat het voor mij een niet veel zeggen thema was. Het ging er om dat de queens in een zo mooi mogelijke jurk de rumway opkwamen. De jurken die mij op een positieve manier opvielen waren die van Valentina, Latrice Royale, Naomi Smalls en Manila Luzon.

Money X Change en Valentina presteerde het beste, en zij namen het tegen elkaar op in de lip sync for your legacy. Het nummer ‘Into You’ van Ariana Grande vond ik aan de moderne kant. Normaal gesproken wordt daar geen toestemming voor gegeven. Beide queens waren aan de rommelige kant, want er waren meerdere momenten dat het playbacken niet synchroon ging. Wat ik erg jammer vond.

Ik had voor Monet X Change gekozen als winnaar. Want zij wist de rust te bewaren en niet hysterisch over het podium heen te dansen. Waardoor het nummer alleen maar beter tot zijn recht kwam. Rupaul koos voor iemand anders, namelijk: Valentina. Zij heeft met dit optreden (gedeeltelijk) laten zien dat zij de tekst weet. Plus dat zij een winnaar is!

Voor Farrah Moan betekend dit (voorlopig) het einde. Zij heeft zichzelf bewezen in de ‘Super Girl Groups, Henny’! Waardoor het einde steeds duidelijker werd. Ik haar d’r missen, en ben benieuwd hoe de drama in de volgende aflevering verder ontwikkeld. Dan wordt de Snatchgame omgetoverd tot Snatchgame of Love.

 

Latest Reviews

Ook interessant
Kiss Me Once van Kylie Minogue