Bron: VH1 | Rupaul's Drag Race All Stars 4

Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – Talentshow

Met Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – Talentshow is het nieuwe seizoen goed van start gegaan

Bron: VH1 | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Voordat een nieuw seizoen van de bekende reality serie gaat beginnen, worden de verwachtingen gekweekt door de trailers en groei op de sociale media. Ik heb het over de drag queens die mee doen met het nieuwe seizoen en daarom binnen kwamen lopen bij de eerste aflevering ‘All Stars 4 – Talentshow’.

Sinds de verschillende queens mee deden met onder andere het zesde, zevende, achtste, negende en tiende seizoen van Rupaul’s Drag Race. Hebben zij de mogelijkheid gehad om zichzelf te ontwikkelen als entertainer. Door zichzelf zo goed mogelijk neer te zetten op onder andere Instagram en Facebook. Weten zij er voor te zorgen dat de fans net kunnen wachten op de deelname van een All Star seizoen. Daarmee worden er bij een aantal queens hele hoge verwachtingen gekweekt.

Dat was ook het geval bij een aantal queens. Ik wil de recap van All Stars 4 – Talenshow, dan ook beginnen met een klein overzicht van de queens waar ik hele hoge verwachtingen van heb. Dat zijn: Trinity the Tuck, Manila Luzon, Latrice Royale en Valentina. Ieder heeft haar eigen kwaliteit. Al weet de één voor de nodige drama te zorgen, terwijl de ander vol voor de winst gaat en daar alles voor over heeft.

Tijdens de All Stars 4 – Talentshow werden niet alle verwachtingen waar gemaakt

Tijdens de All Stars 4 - Talentshow werden niet alle verwachtingen waar gemaakt
Bron: GIPHY | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Na het zien van de ‘All Stars 4 – Talentshow’ moest in mijn verwachtingen bij stellen want mijn verwachtingen lagen bij een aantal queen toch iets te hoog. Bij de talenshow werd er, net zoals bij seizoen 2 en 3 van All Stars, gevraagd om te laten zien wat je kan. Toch vond ik de tijd dat daar voor werd genomen, te weinig. Je krijg hooguit 1,5 minuut van ieder talent te zien. Voor sommige queens een voordeel, zoals Jasmine Masters en Gia Gunn.

Voor dat dit alles werd getoond, moest de ‘gag of the season’ worden uitgerold. Althans voor de queens die al binnen kwamen lopen voor de tweede keer. Alleen vond ik het totaal niet indrukwekkend wat er was gedaan. Voor Manila en Latrice is het de derde keer en zij kwamen geboeid binnen. Met de bekende looks die zij eerder droegen. Een leuke call-back naar de seizoenen waar zij in zaten.

De queens die tijdens de ‘All Stars 4 – Talentshow’ de verwachtingen waar wisten de maken waren. Manila Luzon, Latrice Royale, maar vooral Trinity Taylor waren geweldig tijdens de eerste aflevering. Wat ik een hele goede verbetering vond was de sfeer tussen de queens. Het was gemoedelijk, maar toch waren zij behoorlijk fel. Wat betreft Gia Gunn, zij kwam binnen met klauwen en liet ook duidelijk zien en horen dat zij niet bang was om commentaar te geven.

Ook tijdens All Stars 4 – Talentshow werd er iemand naar huis gestuurd

Ook tijdens All Stars 4 - Talentshow werd er iemand naar huis gestuurd
Bron: GIPHY | Rupaul’s Drag Race All Stars 4

Voor Monique Heart en Trinity the Tuck was het een goede aflevering. Zij wisten tijdens All Stars 4 – Talentshow het beste aan de RuPaul te laten zien. Zij namen het op tegen elkaar, om duidelijk te maken wie er boven aan staat. Dat betekend dat de winnaar, Trinity the Tuck moest kiezen wie naar huis moest. Voor Farrah Moan en Jasmin Masters kon het de direct de laatste aflevering zijn.

Aan Trinity the Tuck de taak om te kiezen. Zij won de lip sync, ook al probeerde Monique Heart er letterlijk alles aan te doen om de aandacht te trekken. De pruik, dat vast zat aan het plafond, was een leuk moment. Alleen zorgde het niet voor de winst. Voor Jasmin Masters was het einde oefening. Tot nu toe lijkt het er niet op dat Rupaul van plan is om iemand terug te halen.

Ik vind het niet jammer dat zij naar huis moest, want zij leek vanaf het binnen stappen er voor de eer te zijn. Hoe erg men ook baalde of zich stoorde aan Farrah Moan, zij lijkt tijdens de volgende aflevering meer van zich af te gaan bijten. Iets wat ik had gehoopt vanaf start en in de ‘All Stars 4 – Talentshow’ te zien.

Latest Reviews

Ook interessant
Televisie blog Review
Jan Smit zegt ‘Sorry Voor Alles’ in het nieuwe Avrotros programma