Rupauls Drag Race review

Rupaul’s Drag Race Season 10: Queens Ruveal

Veertien nieuwe queens staan klaar te strijden in Rupaul’s Drag Race Season 10

Rupaul's Drag Race Season 10
Bron: VH1 & WOWPresents | Rupaul’s Drag Race Season 10

Het derde seizoen van Rupaul’s Drag Race All Stars is nog in volle gang. Maar dat betekend niet dat VH1 en WOWPresents op de rem gaan als het om Rupaul’s Drag Race Season 10 gaat. Want vanaf 22 maart zend VH1 het nieuwe seizoen met een lading aan nieuwe queen die de strijd met elkaar aan gaan. Zoals bij voorgaande seizoenen is niets zoals het lijkt, en kan je als deelnemer van alles verwachten.

En wat Rupaul in verschillende interviews heeft laten weten is dat er flink wordt uitgepakt. Want het is toch het tiende seizoen van het beroemde reality programma. Mocht je niet willen wachten tot dat je het gehele seizoen bij Netflix kan kijken, dan heb ik goed nieuws. Want Outtv zendt iedere zaterdag na de uitzending in Amerika de aflevering in Nederland uit. Zonder ondertiteling helaas, dan moet je wachten tot de dinsdag erna. De ondertiteling is dan gemaakt en bij geplakt.

Terug naar de nieuwe queens die zich in de strijd hebben geworpen. Want waar komen zij vandaan, en wat hebben zij in hun mars? Lees hieronder alles over de ‘Queens Ruveal’.

Rupaul's Drag Race Season 10 Queens
Bron: VH1 & WOWPresents | Rupaul’s Drag Race Season 10 Queens

Dit zijn de queens die tegen elkaar opnemen in Rupaul’s Drag Race Season 10

Yuhua Hamasaki heeft haar naam te danken aan de popster Ayumi Hamasaki. De Aziatische queen kan haar Chinese invloeden gebruiken om haar te onderscheiden van de andere queens.
Vixen was eerder te zien in de videoclip ‘Cocky’ van Shea Coulleé. Maar het is tijd om zelf in de spotlight te gaan staan.
Vanessa Vanjie Mateo heeft het niet van een vreemde dat zij looks kan laten zien. Als dochter van Alexis Mateo weet zij om ‘Bam’ fierce uit de hoek te komen.
Voordat Monique Heart was geboren ging zij door het leven als ‘Kutahbetch’. Alleen vonden haar drag zussen dat niet passen, en werd haar naam aangepast.
Monét X Change is ook geen onbekende. Want haar drag moeder is Bob The Drag Queen. En is goede vrienden met Peppermint. Goede voorbeelden om te gaan knallen bij Drag Race.
Miz Cracker is een queen dat zich inzet voor de LGBTQ rechten. Daarnaast is zij door Bob the Dragqueen ontdekt en op het podium gezet.
Mayhem Miller is geen onbekende in de drag scene. Zij gaat al jaren mee en het werd tijd dat zij in het nieuwe seizoen van Drag Race terecht zou komen. Mayhem weet wat zij wilt en dat is winnen!

Je bent op de helft van queens die je bij Rupaul’s Drag Race season 10 gaat zien

Kameron Michaels is een fitness barbie queen. Er wordt vaak gezegd dat je als gespierde man geen drag queen kan zijn. Het tegendeel bewijst Kameron. Met een gemixte stijl van modern en klassiek drag kan zij verrassend uit de hoek gaan komen.
Kalorie Karbdashian-Williams is een queen die niet binnen een bepaald beeld wilt passen. Zij heeft curves en wilt dat laten zien. Of zoals zij zelf zegt: ‘Kalorie trekt kleding aan die volle queens niet zo snel aantrekken’.
Eureka O’Hara. De olifanten queen is terug nadat zij in seizoen 9 naar huis moest vanwege een breuk. Beter dan ooit keert zij terug in de competitie.
Dusty Ray Bottoms heeft haar drag naam te danken aan haar tijd als serveerster. Omdat zij werd nageroepen als bottom vond zij het tijd om dat in haar drag naam te verwerken.
Als kapster weet Blair St. Claire hoe zij de verschillende pruiken moet stijlen. Met een hele kast vol heeft zij keuze genoeg om mee te nemen naar Drag Race.
Asia O’Hara is de drag moeder van Phi Phi O’Hara. Maar haar naam Asia komt van een familielid met wie zij heel close was toen zij met drag begon.
Als het om drag queen uit New York gaat dan kan je niet om Aquaria heen. Zij weet alle aandacht naar zich toe te trekken en dat begon op een hele jonge leeftijd.

Latest Reviews