Deadpool 2
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | Deadpool 2

Ryan Reynolds promoot Deadpool 2 met Celine Dion

Movie News

Ryan Reynolds weet de soundtrack van Deadpool 2 op te krikken met Celine Dion

Ryan Reynolds in Deadpool 2
Bron: 20th Century Fox & Filmdepot | Ryan Reynolds in Deadpool 2

Dat Ryan Reynolds weet hoe hij een film als ‘Deadpool 2’ moet promoten hebben wij in het verleden wel gemerkt. Tot nu toe heeft dat geld in het laatje gebracht. Toch wist hij een verrassing online te gooien en wel een samenwerking met Celine Dion. Want de zangeres heeft het nummer ‘Ashes’ ingezongen voor de soundtrack.

Een samenwerking die je niet direct zou verwachten. Maar nu de dagen tot de releasedatum ‘Deadpool 2‘ steeds minder worden gaat de promotie level omhoog. Maar dit kan voorlopig wel de laatste ‘Deadpool’ film zijn die wordt gemaakt. Ryan Reynolds liet in een interview weten dat zijn personage geen solo film gaat krijgen. Geen gek idee als je na gaat dat in de binnenkort uitkomende film de ‘X-Force’ wordt opgezet.

Een team dat zijn eigen stripboeken reeks heeft. Het schijnt dat Ryan Reynolds voor vier films heeft getekend. Dus er zijn tot nu toe nog twee andere mogelijkheden voor 20th Century Fox om de acteur onder dit contract in een film te krijgen. Mocht deze film een groot succes worden, waar ik niet aan twijfel. Dan kan de filmstudio verder met de groep anti-helden.

Terug naar de videoclip waar Celine Dion helemaal los gaat. Het is een prachtig nummer waar de zangeres zingt over de mooie dingen zien wanneer je in de ‘ashes’ zit. Als het nummer is afgelopen weet mevrouw Dion met een hele goede grap te maken. Waar zij het heeft over Spider-Man. Al vraag ik mij af of zij weet wie de superhelden zijn.

Iets anders waar ik mijn vraagtekens over had, was het feit dat Ryan Reynolds alle dansmoves uit de kast heeft gehaald. Op de één of andere manier komt de persoon in het pak heel vrouwelijk over. Daar ging het natuurlijk niet om, maar om de grap dat Ryan Reynolds op hakken staat te dansen.

Latest Reviews