Sam Smith – Too Good At Goodbyes


Sam Smith laat horen en zien dat hij klaar is voor een grootse comeback!


Afgelopen zondag stond Sam Smith in Listed. Hij zou samen met een aantal andere artiesten een comeback maken. Hij had via zijn sociale media laten weten dat hij snel met nieuwe muziek zou gaan komen. En hij heeft de daad bij zijn woord gevoegd door gister met een single te komen. Ik was heel nieuwsgierig met wat voor sound hij zou gaan komen. Want hij is een geruime tijd uit de spotlight geweest en dan kan er van alles gebeuren om inspiratie gebied.

Dat heeft Sam Smith van zich af geschreven en het eerste resultaat is in de vorm van ‘Too Good At Goodbyes’. Het is de sound die je van de artiest gewend bent. De zanger laat horen dat hij het lastig heeft gehad met een relatie. Hij wilt zich niet meer openstellen of helemaal geven voor een relatie. Want de ander kan er vandoor gaan en dan zit hij met alle narigheid wat er wordt achter gelaten.

Het lijkt ook alsof Sam Smith steeds minder geeft om de ander met wie hij een relatie heeft. Wanneer hij gekwetst wordt huilt hij minder en kan als een harteloos persoon over komen. Maar hij is een softy en een kei hard persoon op het zelfde moment.
Door alles wat hij heeft mee gemaakt is hij ‘Too Good At Goodbyes’ en is daarmee zelf de saboteur van zijn relaties.

https://www.youtube.com/watch?v=AX8-YzMKZhQ

Lanceert Sam Smith zijn tweede album TPH-50HR deze maand?


Ik heb het nummer voor het eerst gehoord via Spotify op mijn smartphone. Wat de muziek dienst heel goed doet is het nummer op een speciale manier in de spotlight zetten. Want ik kreeg niet de kans om het nummer ‘gewoon’ te beluisteren. Er zat een mini videoclip bij waarbij je Sam Smith ziet. Het is heen hele basic video waarbij naar de zanger kijkt en hij zingt het nummer, bijna persoonlijk voor je.
Het is nu een kwestie van wachten voordat het tweede album van de zanger uit gaat komen.

Volgende de Metro in het Verenigd Koninkrijk zou het nieuwe album van Sam Smith in september uit gaan komen. Met de titel: TPH-50HR, en dat staat voor The Pink House, 50 Heydon Road. Het adres dat hier beschreven staat is was het huis waar Sam Smith is opgegroeid. Maar of je zo snel naar een nieuw album van de zanger kan gaan luisteren is de vraag. Want het is (nog) niet officieel aangekondigd.

Latest Reviews