Bron: Copyright 2019 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Photo Credit: Courtesy of Warner Bros. Pictures | Scoob!

Scoob Trailer

Oude bekende karakters keren in 3D terug in de Scoob trailer

Als sinds jaar en dag, is de ‘Scooby Doo’ franchise op televisie. Van 2D animatie tot en met films die rechtstreeks op televisie werden uitgezonden. In mijn jeugd jaren probeerde Warner Bros de franchise nieuw leven in de blazen door met twee live action films te komen. Anno nu kan je de jongere generaties het best bereiken met animatie. Waardoor de ‘Scoob trailer’ er al perfect uit ziet.

Tot nu toe heeft Warner Bros Animation niet de beste succes op zijn naam staan. Terwijl zij genoeg pareltjes hebben, zoals ‘SmallFoot‘, ‘The Lego Movie‘ en ‘Storks‘. Stuk voor stuk animatie films, die laten zien wat de animatie studio in zijn mars heeft. Voor het eerst worden Scooby-Doo en zijn vrienden als 3D animatie figuren neer gezet.

Waardoor ik nog even moet wennen, tot nu toe heb ik hen als live action en 2D animatie karakters in beeld gezien. Toch ben ik nieuwsgierig wat te makers van plan zijn. Er wordt al wel wat los gelaten over het verloop van de film, oftewel dit is het verhaal van de aankomende animatie film:

‘Scoob’ onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.

Zit het grote publiek te wachten op de terug keer van Scooby-Doo en de gang?

Zit het grote publiek te wachten op de terug keer van Scooby-Doo en de gang?
Bron: Copyright 2019 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. Photo Credit: Courtesy of Warner Bros. Pictures | Scoob!

Wat ik mezelf vooral afvraag, is of de jongere generaties op een animatie film als deze zitten te wachten. Het lijkt er namelijk op dat de makers proberen om Henin een mogelijke film franchise te lokken. Zoals de ‘Scoob trailer’ het verhaal nu laat zien, krijg je twee verschillende verhaallijnen naast elkaar.

Zo wordt uitgelegd hoe de Scooby-Doo en Shaggy elkaar hebben ontmoet. Tegelijkertijd worden zij ontvoerd. De kans is groot dat beide verhalen uiteindelijk met elkaar te maken hebben, de oplossing van de mysterie zit in de andere verhaallijn. Ik kan nu al niet wachten tot dat het 13 mei 2020 is, want dan is de film in de Nederlandse bioscopen te zien.

De franchise heeft te lang aan de zijlijn gestaan. Het wordt tijd dat nieuwe generaties kennis maken met de bekende karakters. Als de ouders van nu, met hun kinderen naar de bioscoop gaan. Kan Warner Bros een grote hit in handen hebben. Ben jij onder de indruk van de ‘Scoob trailer’? Of voelt het aan als een goedkope manier om te scoren?

Latest Reviews

Ook interessant
Happy New Year!!