Bron: Universal Pictures & Filmdepot | The Secret Life of Pets 2

Secret Life of Pets 2 Trailer

De huisdieren van Illumination Entertainment zijn terug met de Secret Life of Pets 2 trailer

DDe Secret Life of Pets 2 trailer bewijst dat humor heel goed samen kan met huisdieren
Bron: Universal Pictures & Filmdepot | The Secret Life of Pets 2

Nu Illumination Entertainment de andere franchises naast ‘Despicable Me‘ moet gaan uitbreiden. Werd het tijd dat de goed ontvangen animatie film uit 2016 vol huisdieren een vervolg zou krijgen. Het wachten was tot dat de ‘Secret Life of Pets 2 trailer’ uit zou gaan komen, want de animatie studio komt met de animatie versie van ‘The Grinch‘.

Met de ‘Secret Life of Pets 2 trailer’ kan jij goed voorbereid de zomer van 2019 gaan starten. Want Illumination durft het samen met Universal Pictures aan om de animatie film 5 juni te lanceren. Een releasedatum waar de concurrentie flink is, andere studio’s hopen met de andere films de zomer te domineren. De Amerikaanse stemcast is terug om de huisdieren te voorzien van een stem. Zoals Kevin Hart, Patton Oswalt en Eric Stonestreet.

Voor de Nederlandse versie is er een blik bekende Nederlanders opengetrokken. Zodat het hele gezin met kleine kinderen ook naar de bioscoop kan gaan. Namelijk: Fedja van Huêt, Frank Lammers, Jandino Asporaat, Peggy Vrijens, Karin Bloemen, Georgina Verbaan, Erik van Muiswinkel, Roué Verveer, DJ Hardwell, Murth Mossel, Derek de Lint en Henry van Loon. Dat is een flinke lijst, waarvan je een aantal stemmen kan horen in de Nederlandstalige ‘Secret Life of Pets 2 trailer’.

Het verhaal is tot op heden nog niet bekend gemaakt. Toch lijkt het erop dat het leven Max en zijn baasje verder in beeld wordt gebracht. Want hoe is het voor hem om naar bijvoorbeeld de dierenarts te gaan? In de eerste Secret Life of Pets 2 trailer, zie je hoe zijn bezoek aan de dierenarts uitloopt op ontmoetingen met vreemde huisdieren.

De Secret Life of Pets 2 trailer bewijst dat humor heel goed samen kan met huisdieren

De huisdieren van Illumination Entertainment zijn terug met de Secret Life of Pets 2 trailer
Bron: Universal Pictures & Filmdepot | The Secret Life of Pets 2

Van een gedragsgestoorde kat en hond tot twee katten die uit de horror film ‘The Shining’ zouden kunnen komen. Wat ook terug komt is herbekende design van de stad. Je krijgt een versie van New York te zien, die meer invloeden vanuit Europa heeft dan dat het tot nu toe heeft gehad. Het lijkt er in ieder geval op dat Max iets moet ondergaan, waardoor de andere dieren hem uit lachen. Zeker als je kijkt naar de eerste poster, beloofd dat niet veel goeds voor Max.

Regisseur Chris Renaud is terug, na de ‘Despicable Me’ film. Hij weet met deze en ‘De Lorax’ films een kleurrijke wereld neer te zetten. Een handtekening dat je in het eerste deel terug zag komen. Mocht je van de humor houden dat je zag in de ‘Minions’? Dan kan jij je geluk op, want schrijver Brian Lynch heeft het script geschreven. Waardoor er humor in de film te zien zal zijn, dat voor kinderen en volwassenen is geschrikt.

Latest Reviews