Bron: DC Comics, Warner Bros & IMDB | Shazam!

Shazam Trailer

In de Shazam trailer laat Warner Bros duidelijk merken een nieuwe richting op te gaan

In de Shazam trailer laat Warner Bros duidelijk merken een nieuwe richting op te gaan
Bron: DC Comics, Warner Bros en IMDB | Shazam!

Dat Warner Bros en DC Comics bezig waren met het welke richting zij op moesten, werd al snel duidelijk toen het nieuws over deze film naar buiten kwam. Het is een heel ander soort verhaal dan ‘Man Of Steel’ of ‘Wonder Woman‘. Waar een wat donkere toon wordt getoond. Zeker na het zien van de ‘Shazam trailer’ begon ik eerste instantie te twijfelen of ik naar de goede beelden keek.

Als je na gaat de Warner Bros en DC Comics de DCEU, die bestond als een universum waar de films aan elkaar gekoppeld waren, bestaat niet meer. Zij hebben bekend gemaakt het vanaf nu ‘DC World’ gaat heten. Daarmee kunnen zij een andere kant op gaan en films lanceren die meer op zichzelf staan.

Terug naar de ‘Shazam trailer’, waar een tiener in een pleeggezin terecht komt en van de één op andere dag in de metro stapt en superkrachten krijgt. Dit is heel kort door de bocht het verhaal dat je in de trailer te zien krijgt. Het is een superhelden versie van ‘Elf’ of ‘Big’. Waarbij de hoofdrolspelers moeten uitzoeken wie zij nou eigenlijk zijn.

Dat lijkt ook het geval te zijn in de ‘Shazam trailer’ en later volgend jaar ook in de gehele film. Waar een tiener jongen na het roepen van de magische woorden veranderd in een gespierde superheld. Toen de eerste beelden naar buiten kwamen wist ik niet zo goed hoe ik dit moest plaatsen. Maar na het zien van de ‘Shazam trailer’ heb ik meer vertrouwen in de makers. Omdat de humor goed overkomt het en het er heel goed uit ziet. Een nieuwe richting oftewel een frisse wint voor de studio.

voor de release van de film moet ik een aantal dingen uit de Shazam trailer verwerken

In de Shazam trailer laat Warner Bros duidelijk merken een nieuwe richting op te gaan
Bron: DC Comics, Warner Bros & IMDB | Shazam!

Het gekke is dat regisseur David F. Sandberg de maker is van de horror films ‘Lights Out‘ en ‘Annabelle: Creation‘. Dat zie je namelijk niet terug in de beelden van de ‘Shazam trailer’. Daar draait het om de fysieke en de andere komedie. Want dit is de eerste film die op komisch gebied moet gaan scoren voor Warner Bros en DC Comics.

Wat ik voor 4 april 2019 moet verwerken is dat acteur Zachary Levi de volwassen versie van de tiener speelt. De gelijkenis is wat mij betreft ver te zoeken. Maar ook geven de beelden van de ‘Shazam trailer’ het idee dat dit verkeerd geprogrammeerd is. Want met de kerst verlichting en versiering past dit beter op de releasedatum van ‘Aquaman’.

Latest Reviews

Ook interessant
Music
Gabrielle Aplin – Avalon