Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | Singel 39

Singel 39 Trailer

De Singel 39 trailer laat zien hoe kinderen op een andere manier worden gemaakt

De Singel 39 trailer laat zien hoe kinderen op een andere manier worden gemaakt
Bron: GIPHY | Singel 39

De Nederlandse stal met actrices en acteurs lijkt klein te zijn als je kijkt naar de variatie op beeld. Over het algemeen zie je in populaire series of films de zelfde gezichten op duiken. Toen ik een aantal maanden geleden las dat Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra in de hoofdrol van deze film te zien zijn. Wilde ik de ‘Singel 39 trailer’ heel graag zien.

Het is nu eindelijk zover, en de film is vanaf 9 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Ik was benieuwd hoe het verhaal in de ‘Singel 39 trailer’ in de picture zou worden gezet. Zeker omdat het om kinderen krijgen gaat, en niet direct op een natuurlijke manier gebeurd. Ook speelt Waldemar Torenstra een homoseksuele man, en dat is de bioscoop bezoeker niet direct gewend. Daarmee kan een goede trailer helpen om bioscoop kaartjes te verkopen.

Het verhaal draait om Mo, kort voor Monique, heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap.

De Singel 39 trailer laat zien hoe kinderen op een andere manier worden gemaakt
Bron: GIPHY | Singel 39

Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Weet Waldemar Torenstra de rol in de Singel 39 trailer goed neer te zetten?

Mijn eerste gedachten waren niet heel positief, want de beelden van de ‘Singel 39 trailer’ probeert te hard om het homoseksuele personage naar voren te schuiven. Als ik verantwoordelijk zou zijn voor het casten van de acteurs en actrices. Dan zou ik een homoseksuele man casten. Omdat er genoeg acteurs zijn die de rol zouden kunnen spelen. Alleen wordt er voor het oog gekozen om Waldemar te casten.

Weet Waldemar Torenstra de rol in de Singel 39 trailer goed neer te zetten?
Bron: GIPHY | Singel 39

Dit klinkt misschien te kort door de bocht, maar dat is de gedachten dat ik over de film heb. Wat ik wel heel leuk vind om te zien, is dat er een modern verhaal wordt verteld. De romantische komedies ‘Voor Elkaar Gemaakt’ en ‘Alles Is Familie’ brachten het onderwerp: zwanger worden op een onnatuurlijke manier, al in de spotlight.

Ook de kinderfilm ‘Jack Bestelt een Broertje’ verteld op een leuke manier hoe kinderen op een andere manier worden gemaakt. Ik vraag mij alleen af of de makers iets nieuws toepassen, want ik heb dat tot nu toe niet gezien bij de ‘Singel 39 trailer’. Anders wordt het hetzelfde, alleen dan in een ander jasje. Toch ben ik benieuwd wat er gaat komen. En wil de film in de bioscoop gaan zien.

Latest Reviews